voiko kohtu painaa mahalaukkua jo rv 17?

Minulla ei siis ole ollut pahoinvointia enää pariin viikkoon ja silloinkin kun oli, se oli enemmänkin etomista, enkä oksentanut kertaakaan. Eilen kuitenkin ruuan jälkeen tuli huono olo, joka kesti koko päivän ja tänään oksensin heti ruuan jälkeen, ensimmäistä kertaa raskausaikana (muutenkaan en koskaan oksenna). Tuntui, ettei ruoka edes laskeutunut kunnolla. Voisiko tämä siis olla ihan normaalia? Eräästä vanhasta ketjusta kun menin lukemaan, että pahoinvoinnin palaaminen voimakkaana voisi olla merkki keskenmenosta kun hormonitaso laskee..
 
vieras..
En kyllä ole kuullut, että kohtu painais mahalaukkua niin että tulis yrjö, rakkoa se kyllä painaa aika aikaisessa vaiheessa jo. Eihän se ruoka heti sinne mahalaukkuun mene, jos oot ihan heti oksentanut syötyäsi, niin oisko vaan jotain mahatautia tai joku ruuassa etoo.
 
Niin sanoin huonosti, ei tietysti voi kohtu suoraan sitä painaa, mutta ajattelin että kohtu ylipäätään veisi tilaa muilta elimiltä ja esim. suolisto sitten painautuisi mahalaukkuun. Mutta juu, hylätään tämä ajatus sitten :D
 

Yhteistyössä