Alkuperäinen kirjoittaja IhanPihallaSONE:Kokeile Kermaa ainakin voi.
Ja maitoa. Uskoisin, että kermaviiliäkin voi. Mutta käyttäisin sen sitten kyllä leivontaan tms. jossa se kuumennetaan kunnolla sulatuksen jälkeen.Alkuperäinen kirjoittaja IhanPihallaSONE:Kokeile Kermaa ainakin voi.
Miksi ylipäätään kysyä neuvoa, jos jo lähtökohtaisesti vain oman ennakkomielipiteen mukaiset mielipiteet kelpaavat? *huokaus*Alkuperäinen kirjoittaja LADYSMITH:Alkuperäinen kirjoittaja l:ei voi.
Oletko kokeillut ? Miksei voi ?
Ei suinkaan, mutta mielipide pitää pystyä perustelemaan. Ei riitä pelkästään ei tai jooAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi ylipäätään kysyä neuvoa, jos jo lähtökohtaisesti vain oman ennakkomielipiteen mukaiset mielipiteet kelpaavat? *huokaus*Alkuperäinen kirjoittaja LADYSMITH:Alkuperäinen kirjoittaja l:ei voi.
Oletko kokeillut ? Miksei voi ?
Alkuperäinen kirjoittaja katso:http://www.aamulehti.fi/teema/ruoka/1071.shtml