Voiko hampaiden puhkeaminen tehdä vauvasta oikeasti

noin äkäsen ja levottoman?

Itkustaa vähän väliä tuolla sängyssä :( Lääkettä annoin jos se vaikka helpottais sitten.

Esikoinen kun ei reagoinut hampaiden tuloon millään tavalla niin tuntuu että on ihan hukassa kun tämä toinen vaikuttaa kipuselta ja hampaita puskee :/
 
Milja
No justiisa ihimettelin meijän poikaa joka on yleensä niin kiltti ja rauhallinen ja kohtuu hyvä syömään ni pari kolomepäivää on ollu ettei suostu syömään juuri muutaku tissiä. Ni johan viimeyönä oli pukannu etuhampaan näkyviin.
 
Voi. Esikoisella nousi aina apriksi päivää selittämätön kuume, ja muutaman päivän päästä oli taas uusia hampaita noussut. Teki yleensä sen 4 kerralla, ihmekös tuo.

Itselläni teki sen verta kipeää viisaudenhampaiden tulo (vaikka mahtuivat ihan hyvin tulemaan), etten ihmettel yhtään pienten hammaskitinöitä. Muutamaan päivään en saanut takahampaita purtua yhteen kun leuat olivat jotenkin "turvonneet" ja ihan yhteensopimattomat...kunnet ahmpaat puhkesivat.
 
vieras
Meillä poika nyt 1v 2kk ja tuli juuri 9. hammas (ehkä jopa useampia nyt tulossa). Koko ajan kitisee, itkee, parkuu, kiukkuaa...Kuumettakin oli yhden päivän ajan. Särkylääkettä olen antanut surutta, kun tuntuu niin tuskaista olevan. Yöt ovat olleet myös vaikeita. Aikaisempien hampujen kohdalla ei ole mitään tällaista ollut, korkeintaan pojalta on mennyt ruokahalut pariksi päiväksi. Tänään oli jo selvästi parempi päivä, mutta viikonloppu oli ihan kamala. Meidän oli pakko olla liikenteessä koko ajan kun kotona kiukkusi jatkuvasti, muualla oli vissiin niin paljon muuta ihmeteltävää, että unohtui säryt hetkeksi.
 
No meillä ei ruoka meinaa maistua. Tai maistuu kyllä mutta kiukkuaa ja kääntää pään pois. Mutta syö kyllä mielellään sitten kun vahingossa sattuu sen suunsa avaamaan. Kitisee, natisee, roikkuu lahkeessa, ja öisin kitisee myös. Ei siis herää joka kerta edes itkemään vaan unissaan kitisee ja nukahtaa pian itekseen. :/
 
Ne tulee niin eri aikoihin lapsille. Meillä poitsu 1v4kk ja hampaita on jo 16 eli poskihampaat vain puuttuu. Sisko joka on hammaslääkäri sanoi, että aika aikasin on näin paljon purukalustoa puhjennut. Se on niin yksilöllistä. Kun hampaita on tullut, niin kyllä poitsu on ollut jonkin verran äkäinen, mutta vain pari päivää.
 

Yhteistyössä