Voiko exä valittaa muutosta?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Saman kaupungin sisällä muutan lapsen kanssa isompaan ja parempaan asuntoon. Lapsen hoitopaikka pysyy samana. Voiko exä mielestänne nostaa asiasta metelin? Lapsi on minun luonani kirjoilla.
 
-
Jos et nyt asu hänen kanssaan niin eipä tuolla taida olla mitään sanomista. Mutta jos muutat lapsen kanssa pois sun ja miehen yhteisestä kodista niin silloin vissiin täytyy joku lupa saada.
 
ap.
[QUOTE="vieras";25519719]Ei voi.
Anna kusipään meuhkata, hän ei teidän muutolle voi mitään niin kauan kun pysytte maan rajojen sisäpuolella.[/QUOTE]


muutetaan tosiaan vain parin kilometrin päähän nykyisestä asunnosta. Ajattelin vain kun hän on tavannut alkaa jupisemaan kaikesta mahdollisesta, että voiko tähän muuttoasiaankin nyt jotenkin koittaa vaikuttaa.
 
ap.
[QUOTE="Myy";25519748]Miksi ihmeessä? Jos ei muutu edes hoitopaikka niin mitä ihmettä se entiselle puolisolle kuuluu? Sinähän se vuokran maksat.[/QUOTE]


No kun se tosiaan vetää herneet nokkaan jos minun elämässäni jotain hyvää tapahtuu :p
 
Voihan se yrittää nostaa asiasta metelin, mutta en usko sillä olevan vaikutusta, kun kerran lapsella on sama hoitopaikka jne sen jälkeenkin. jotkut exät vaan kuvittelevat voivansa määrätä lapsensa lähivanhemman elämää eron jälkeenkin. tiedän jopa tapauksen jossa lapsen lähivanhempi, tässä tapauksessa äiti, aloitti työnteon niin etävanhempi eli isä teki lastensuojeluilmoituksen, että vieras ihminen hoitaa hänen lastaan.
 
ap.
Voihan se yrittää nostaa asiasta metelin, mutta en usko sillä olevan vaikutusta, kun kerran lapsella on sama hoitopaikka jne sen jälkeenkin. jotkut exät vaan kuvittelevat voivansa määrätä lapsensa lähivanhemman elämää eron jälkeenkin. tiedän jopa tapauksen jossa lapsen lähivanhempi, tässä tapauksessa äiti, aloitti työnteon niin etävanhempi eli isä teki lastensuojeluilmoituksen, että vieras ihminen hoitaa hänen lastaan


voisin kuvitella että omakin exä menisi näin pitkälle..huoh...
 
ap.
[QUOTE="vieras";25520303]Miksi puhelet eksälle noita muuttoasioita?[/QUOTE]



En sen kummemmin hänelle puhukaan. Ilmoittelen vain tänään että muutamme ja kerron uuden osoitteen.
 

Yhteistyössä