Voiko asunnon irtisanomisen perua jos asunto ei ole vielä vuokrattu eteenpäin?

  • Viestiketjun aloittaja Eevee
  • Ensimmäinen viesti
Eevee
Irtisanoin asuntoni ja tämän kuun vika päivä on viimeinen sopimuksen päivä. Nyt kävikin niin että uusi asunto joka oli jo minulla, menikin jostain käsittämättömästä syystä muualle.

Asun saton asunnossa, tietääkö kukaan? En mä voi kadullekaan asumaan mennä. Paniikki! Ainakin netissä kämppäni on edelleen, eli ei välttämättä vielä mennyt eteenpäin.. Tuleeko siitä jotain kuluja jos jatkankin sopimusta?
 
daah
Soita vaikka sinne Satolle ja kysy heiltä ihan suoraan miten on mahdollista toimia kun tilanne on tämä.
Täältä palstalta tuskin löytyy vastausta siihen joudutko kadulle vai saatko tehdä uuden sopparin...
 
peukkuja
No apua! Sinuna laittasin sinne heti sähköpostia jossa selitän tilanteen ja soittasin heti maanantaina perään. Jos ootte hyvät asukkaat niin etteköhän saa jatkaa jos kämppäänne ei jo ole luvattu jollekki. Toivottavasti ette joudu muuttaan vaan jonnekki hätäpäissänne. :/
 
"Aapee"
Tietysti soitan maanantaina sinne, kunhan ajattelin kysyä jos jollakulla olisi tietoa.

Kun iskee paniikki niin sitä tulee herkästi kysyttyä esim vaikka täältä kun vielä ei pääse yhteyteen oikean tahon kanssa.
 
"vieras"
Jos asuntoasi ei ole vielä vuokrattu eteenpäin, saatat saada jäädä asumaan siihen. Jos vuokranantajataho on ilkeä, voi olla että joudut aloittamaan hakuprosessin kokonaan uudelleen, eli joudut jonoon ja saat uuden asunnon joskus muutaman kuukauden päästä. Paremmallakin tuurilla joudut kirjoittamaan uuden vuokrasopimuksen jolloin vuokran suuruus sekä takuuvuokran suuruudet oivat muuttua. Tai sitten jos vuokranantajataho on erityisen kiltti, he vain peruvat irtisanomisilmoituksesi.
 
"vieras"
Toisaalta jos olit tehnyt jo vuokrasopimuksen uudesta asunnosta kirjallisena, niin ei se jostain KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ syystä mene muualle. Luulenpa, että olet jotain sössinyt.
 

Yhteistyössä