...
kuusikon äiti 21.10.2009 #6 Paljon vähemmänkin vanhentuneet jauhot maistuu leivonnaisissa ylensä huonolta, joten enn suosittele.
Miracles 21.10.2009 #7 Siis kaksi vuotta sitten ollut jo parasta ennen-päivä? No en tod. käyttäis. :x :x :x
Vieras 21.10.2009 #9 Tulee jauhomatoja!! Pitäisi myös säilyttää tiiviissä purkissa eikä omassa pussissaan.
Rollolainen 21.10.2009 #10 Kyläkäyttäisin jos siinä ei oo ötököitä. avaa pussi ensin ja haistele,haiseeko eltaantuneelta. Mä leivoinkerran pullaa vanhoisa jauhoista ja tuli ihan hyvää. jopa parempaa kuin tuoreista
Kyläkäyttäisin jos siinä ei oo ötököitä. avaa pussi ensin ja haistele,haiseeko eltaantuneelta. Mä leivoinkerran pullaa vanhoisa jauhoista ja tuli ihan hyvää. jopa parempaa kuin tuoreista
EI ei ei 21.10.2009 #12 Alkuperäinen kirjoittaja tikitin: Jos näyttää ookoolta ja ei oo matoja voi käyttää. Click to expand... EIKÄ! älä ees avaa vaan vie saman tien ulos roskikseen! Niissä on varmasti ötökäitä, avaaminen voi levittää niitä sun keittiöös...
Alkuperäinen kirjoittaja tikitin: Jos näyttää ookoolta ja ei oo matoja voi käyttää. Click to expand... EIKÄ! älä ees avaa vaan vie saman tien ulos roskikseen! Niissä on varmasti ötökäitä, avaaminen voi levittää niitä sun keittiöös...