Voi yök, meni laatikko pilalle! Onko mitään tehtävissä? :(

  • Viestiketjun aloittaja "porkkana"
  • Ensimmäinen viesti
"porkkana"
Ekaa kertaa tein ite porkkanalaatikon, netin ohjeen mukaan ja siitä tuli vaan porkkanalta maistuvaa riisipuuroa! :( Suolaa ei hirveesti voi laittaa kun lapsetkin syö, mutta voiko sitä pelastaa enää? Aattelin jotain voita tai kermaa, huomenna lämmitysvaiheessa jos lisäisi? Perhana kun harmittaa..
 
"porkkana"
[QUOTE="vieras.";29369822]No jos et ole sitä vielä paistanut ja todella teit ohjeen mukaan niin tuossa vaiheessa se kuuluu ollakin kuin porkkanaista riisipuuroa, höppänä. :D[/QUOTE]

:D Höppänä, paistettu ja maistettu..
 
vier
[QUOTE="porkkana";29369830]Äitin ohjeeseen olis pitäny luottaa eikä mihkään kotikokki-ohjeisiin.. :([/QUOTE]

Ai se oli Kotikokista, no sitten ei mikään ihme että meni ns. vituiks.
Siellä kaikki reseptit on ihan humpuukia, jopa suurin osa niistä suosituimmista.
 
"porkkana"
[QUOTE="Kokki";29369869]Höpsö, olisit heti alkuun laittanut kermaa :) laita huomenna lämmitysvaiheessa sitä kermaa[/QUOTE]

Nii, olis pitäny mut tosiaan eka kerta kun tein ja ohjetta noudatin.. Nytpähän oppis! :) Siirappia en laita kun en tykkää! :)
 
vieeras
Nuo netin ohjeet ovat vähän mitä milloinkin.. Suosittelen ostamaan yhden keittokirjan jonka ohjeilla onnistuu vähemmilläkin keittiölahjoilla varustettu äiti ja sen kirjan nimi on Kotiruoka. Vanha kirja mutta koska on niin onnistunut niin varmasti painoksia löytyy myös nykyään myynnissä.
 
"porkkana"
Nuo netin ohjeet ovat vähän mitä milloinkin.. Suosittelen ostamaan yhden keittokirjan jonka ohjeilla onnistuu vähemmilläkin keittiölahjoilla varustettu äiti ja sen kirjan nimi on Kotiruoka. Vanha kirja mutta koska on niin onnistunut niin varmasti painoksia löytyy myös nykyään myynnissä.
Itseasiassa mulla on tuo ko. kirja ollutkin, ex-anoppi osti sen mulle kun nuorina silloin hänen poikansa kanssa yhteenmuutettiin. Harmi kun jäi sitten se kirja, oli hyvä.
 
"porkkana"
No, mä koitan nyt sitten lämmitysvaiheessa pelastaa tuon, mitä pelastettavissa on.. Eiköhän siitä kermalla saada vielä jokseenkin syötävää. Muskottiakin oli ohjeessa mutta eipä se tuossa maistu eli sitäkin lisää..
 
katatsu
Mullakin on tahtonut porkkanalaatikko olla aika puuromaista. Viime vuonna tein valmiista soseesta ja sosepussin ohjeen mukaan tein ja siltikin oli riispuuron makua liikaa. Tänä vuonna tein myös valmissoseesta, mutta lisäsin joukkoon reilusti porkkanoita ja tuli kyllä hyvää!! Totesin että aikaisempina vuosina porkkanaa on ollut liian vähän kuitenkin vaikka ohjeen mukaan tehnyt.
 
"porkkana"
Mullakin on tahtonut porkkanalaatikko olla aika puuromaista. Viime vuonna tein valmiista soseesta ja sosepussin ohjeen mukaan tein ja siltikin oli riispuuron makua liikaa. Tänä vuonna tein myös valmissoseesta, mutta lisäsin joukkoon reilusti porkkanoita ja tuli kyllä hyvää!! Totesin että aikaisempina vuosina porkkanaa on ollut liian vähän kuitenkin vaikka ohjeen mukaan tehnyt.
Näinpä! Ihan liikaa puuroa siinä minunkin ohjeessa kyllä porkkanan määrään nähden mutta kun ei yhtään osannut ite arvioida sitä näin ekalla kerralla. Ja samoin sitä suolan ja muskottipähkinän määrää, luotin vain ohjeeseen.. Noh, perunalaatikko onnistui sitten paremmin tänä vuonna ja ensivuonna sitten porkkanalaatikkokkin onnistuu! :D
 
"porkkana"
Näin se vähän on kyl...pitäis olla vähän potkua, pippuria, suolaa. Mut - toisaalta tuskin tuo nyt mikään maailmanlopun katastrofi on! Onhan teillä pöydässä varmaan kaikenlaista muutakin?
No on, muut laatikot ja paisti, salaatit, että ei me nälkään kuolla :Di. Mutta kylhän se aina harmittaa jos ruoka menee "pilalle". Mutta siis varmaan tuossa lämmitysvaiheessa lisään suolaa, kermaa ja valkopippuria että eiköhän siitä syötävää saa.
 
Minäkin tosiaan tuunaisin laatikkoa siirapilla, valkopippurilla ja muskotilla. Jos sinulla on laatikoita kolme pientä, laita YHTEENSÄ n. 1/4 teelusikallista kaikkiin valkopippuria ja muskottipähkinää. Kermaa en ehkä itse laittaisi.
Itse pidän ohrasta enemmän porkkanalaatikossa, se antaa enemmän makua ja on perinteikkämpääkin.
 

Yhteistyössä