voi vittu.. ostin sen lilan pallo mekon 2vlle ja kuvaajan mielestä se ei sovi mihinkään.....:((

kuvaus huomenna! soitin sinne ko et voisko tausta olla harmaa ko ei taid siniseen sopia ni ei sillä ole just nyt muita taustoja ja kerroin millanen mekko ja se ei kuulemma sovi mihinkään kuviin lainkaan..liila on semmonen väri..blaah
 
"hmm"
Kyllä ammattitaitoisen kuvaajan pitäs saada tuokin mekko näyttämään kuvissa ihan hyvältä ilman mitään ongelmia. Ei lilan pitäs olla mikään ongelmaväri. Mihin kuvaukseen siis ootte menossa?
 
"mie"
No lilalla ja lilalla on eroa, jos sillä kuvaajalla oli mielessä joku sellainen räikeä liila? Tuohon on aika tollanen vaalea ja neutraali (nätti mekko muuten :) )

Ota kuitenkin varmuudeksi sitten molemmat mekot mukaan, jos sulla on toi farkkukin. Kuvaatte sitten molemmissa?
 
"hmm"
Se on nätti mekko ja sopii ihan hyvin siniseen taustaan. Vielä kun toi mekko ei oo kokonaan liila vaan vain nuo pallot on, niin tyttö kyllä erottuu taustaseinästä varmasti. Eikä luulis mitään ongelmia tulevan.
 
"Ninnna"
Vaihtasin kans kuvaajaa, mun mies on valokuvaaja ja hän ei kyllä koskaan ole valitsemassa kuvattavien vaatteita! On kuvattava sillä mikä on päällä ja sen kyllä saa oikeilla valotuksilla näyttämään hyvältä.
 
"vieras"
Ai että sinisen taustan kanssa farkkua? Minkälainen kuvaaja sulla oikein on? Ensimmäiseksi lakkaa stressaamasta sen kuvauksen vaatetuksen suhteen, tausta on vain tausta eikä vaatteiden tarvi sen kanssa erityisesti sopia ja tarkoitus on kuvata lasta ja saada hänestä mahdollisimman hyvä kuva, ei niinkään mahdollisimman nätistä mekosta joka sopii mahdollisimman hyvin taustaan.
 
"Jenni"
Peru se! Minä en suostuisi tuollaiselle lastani viemään. Varmaan valittaa sille lapsellekin eikä saa lasta hymyilemään tai ei osaa edes kuvata lapsia. Sit jää kyl lapselle kurja kokemus..
Tuo mekko on kaunis. Älä sitä vaihda. Mutta mielestäni harmaa tausta olis kyl paras, ja kyllä kuvaajan pitäs osata vaihtaa se mekkoon sopivaksi. Sehän on hänen työtään herranen aika.

VAIHDA KUVAAJAA. Soitat sinne tänään että ette tule ollenkaan. MInusta aiheellinen peruutus!
 
"Jenni"
alkaa paniikki iskeä :( meni aika maku..jos sen peruu pitääkö maksaa jotain koska kuvaus olis huomenna.. tai taidan huomenna vielä hakea jonkun mekon...
Jos nyt jo jäi huono maku sinulle, niin lapsi vaistoaa sen, ja kuvasta ei välttämättä tule luonnollinen. Oikeesti, toi sun kuvaaja on ammattitaidoton. VAIHDA KUVAAJAA. Minusta on tärkäeä että sinä olet tyytyväinen kuvaajaan ja kuvaan, ja tulet muistamaan tuon episodin koko elämäsi aina kun kuvaa katsot. Joten vaihda. Mekkoa et lähe enää uutta ostamaan. Olet valinnut tuon, ja muistan kuinka iloinen eilen siitä olit! Jos vaihdat mekkoa niin tulet ikuisesti muistamaan sen lilapalloisen mekon jonka olisit halunnut, ja sen kamalan kuvaajan jota et sitten vaihtanutkaan. Ei ei ei.
Nyt vaihtoon se kuvaaja!!!!!
 
?
Kyllä voi edellisenä päivänä peruuttaa. Minusta ainakin. Nätti mekko. Asiatonta arvostella asiakkaan vaatteita. (Saako kuvaaja valita esim. morsiamen puvunkin :D. Tuli vaan mieleen.)
 

Yhteistyössä