voi itku, taas täitartunta :( :(

  • Viestiketjun aloittaja "epätoivo"
  • Ensimmäinen viesti
"epätoivo"
Jo toinen kerta, kun tyttö sai koulusta täitartunnan tälle keväälle :( :( jokuhan siellä ei nyt selvästi hoida täitä pois, kun tuli uudelleen... miten voisi pakottaa kaikki hoitamaan täinsä, ettei jatkuvasti olisi tätä samaa rallia?? Voiko terkkari tehdä asialle mitään? Tulee kalliiksi olla jatkuvasti tekemässä täiputseja, kun ne on ihan hyödyttömiä uusien tartuntojen takia :(
 
"sanni"
Sano tytöllesi että säilyttää piponsa takin hihassa. Ja osta sinä apteekista täisuihketta se ennalta ehkäisee ettei tule täitä! Mä olen lapsille suihkuttanut sitä suihketta päähän, takkiin ja pipoon, kun päiväkodissa ja koulussa on täitä ollut liikkeellä! Eikä meille ole kertaakaan tullut täitä, kop kop!! :)
 
"Kirsikka"
Meillä pestään lasten hiukset pajunkuorishampoolla, eikä ole vielä kertaakaan tullut meille täitä, vaikka päiväkodista jatkuvasti tulee täivaroituksia. Pajunkuorishampoota saa aikankin apteekeista ja on tarkoitettu täiden torjumiseen.
 
täitön
Meillä on onneksi lapset vielä niin nuoria että ovat kotihoidossa mutta eilen juttelimme miehen kanssa tuosta täiongelmasta. Juurikin se, että kaikki lapset (ja opettajat myös !) tulisi hoitaa samanaikaisesti olisi ainoa keino saada täiepidemia kuriin.
Opettajien pitäisi kai vaatia apteekin kuitti jokaisen lapsen vanhemmilta että voitaisiin olla varmoja että edes lääkkeet on hommattu, siltikään ei tietenkään voida olla varmoja että lääkkeet on käytetty mutta harva kai viitsii niitä ostaa ja jemmata jonnekkin. Tai sitten "joukkolääkitys" terveydenhoitajan valvonnassa (mutta vieläkään ei voitaisi olla varmoja että lasten perheetkin on hoidettu)

Verrataan vaikkapa kenneliin; jos yhdellä koiralla todetaan esim. korvapunkkeja ei auta hoitaa vain sitä vaan hoidetaan myös ne oireettomat yksilöt jotta eivät varmasti pidä ötökkäpopulaatiota hengissä.

Tsemppiä taistelussasi !
 
HippuTAR
Päähineet tosiaan hihaan ja hiukset kiinni. Ootko varma että sait viimeksi teiltä itseltä kaikki listittyä?

Mistähän mahtaa muuten johtua että vaikka meillä on likka ollu 3 vuotiaasta asti hoidos, peruskoulukin jo käytynä ja poika on kans ollu 3 vuotiaasta hoidos ja nyt käy viidettä luokkaa, täi- ja kihomato varoituksia on tippunu tasaseen tahtiin mutta koskaan ei oo meille tarttunu? Mitään en oo tehny tartuntojen ehkäisemiseksi.
 
[QUOTE="Kirsikka";29748246]Meillä pestään lasten hiukset pajunkuorishampoolla, eikä ole vielä kertaakaan tullut meille täitä, vaikka päiväkodista jatkuvasti tulee täivaroituksia. Pajunkuorishampoota saa aikankin apteekeista ja on tarkoitettu täiden torjumiseen.[/QUOTE]


Näin meilläkin! :wave:

Lapsi on jo 11 eikä kertaakaan ole ollut täitä vaikka pk:sta ja koulusta on tullu niitä täivaroituksia
 

Yhteistyössä