Virheiden puheenjohtaja Sohvi Virta on laskutaidoton

vierailija

Sohvin sanomisista saa aina hyvät naurut.
Saan aina hyvät naurut sinun ja palstan mustien kirjoituksista.
Teillä ei ole mitään suodatinta itsenne nolaamisissa.
Jos olisikin, maineenne meni jo viime vuosikymmenellä.
 
vierailija
Mistä tiedät kirjoittajien ihonvärin?
Ahaa. Taas palstatylsimys yrittää olla hauska.
Tarkoitin palstalle nimimerkillä kirjautuneita. Joskus tällä palstalla aikojen alussa kirjautuneiden nimimerkki oli mustalla värillä, ja vierailijoiden väristä minulla ei ole tietoa. Olen evakko tai pakolainen jo kauan sitten lopetetulta, tätä palstaa paljon tasokkaammalta palstalta. Jos tykkäät takertua lillukanvarsiin, toivottavasti niitä kasvaa myös kotipientareillasi.
 
vierailija
Huvittava tuo dialogi, että moni perussuomalainen on pettynyt, kun PS on muka pettänyt lupauksensa. Edelleen PS on 3. suosituin puolue.
Suomessa suurin osa äänestäjistä on lampaita ja äänestää aina samaa porukkaa huolimatta harjoitetusta politiikasta. Lähinnä nukkuvien puolue kasvaa tai pienenee vaalista toiseen, mutta sillä on pienempi vaikutus gallupkannatukseen koska kyselyyn vastaaminen on helpompaa kuin äänestäminen.

Sinänsä on kyllä ihan totta, että persujen kannattajissa on paljon sellaista väkeä, jolle riittää se kun joku vaan öyhöttää julkisuudessa ja jotka ovat sen takia varmasti ihan tyytyväisiä puolueensa suoritukseen. Mutta varmasti on myös paljon meitä, jotka odotamme politiikalta ennen kaikkea vaikuttavuutta ja petymme kun lupaukset petetään.
 

Yhteistyössä