vinkkejä...

ainaiseen aiheeseen. Eli 1v yöuniin. Meillä mennään nukkumaan illalla n 20.00, nukahtaa viereen rinnalle :ashamed: joka ei tietenkään ole "hyvä" asia. Siitä sitten nostan omaan sänkyyn. Ekan kerran kun yöllä herää niin vaistomaisesti otan hänet viereeni :headwall: siinä sitten nukkuu loppu yön, muutaman kerran tisutellen. Päikkärit nukutaan puolet omas sängys ja puolet meidän. Isäntä nukkuu yönsä olohuoneen lattialla patjalla. Joka ilta päätän että ens yönä en ota viereen enkä anna tisua..mutta ei kun teen just niin :headwall: Onko jotain vinkkejä etteI tarttis huudattaa, siihen en pysty :\| kaikki vinkit kehiin. Kiitos etukäteen :flower:
 
No eipä ole vinkkiä. Tosiasiassa lapsesi närkästyy palvelujen loppumisesta ja alkaa huutamaan. Se, pysytkö omassa päätöksessä ei mielestäni tee sinusta huudattaja-äitiä, mutta jos koet niin, niin nauti elämästäsi sellaisena kuin se on -olethan tiesi valinnut. =)

t: yksi sinun nimittämäsi "huudattaja-äiti"
 
Meillä oli samanlaista vielä n. kuukausi sitten. Pidettiin unikoulua, pahimmat yöt oli pari ekaa. Nyt poika nukkuu heräämättä koko yön ja imetyskin lopeteltiin siinä samassa! Suosittelen! Niin ja tassuttelemalla... ilman huutoa et selviä mutta ei se lapsi siihen kuole. :)
 
kokemuksesta
en tiiä onko meillä paljon paremmin, viereen taapero nukahtaa vielä mutta ilman tissiä ollaan oltu kesän ajan. yllättävän helposti se loppu pelissä kävi. pahimmassa vaiheessa taapero meni isän kanssa nukkumaan, ei tullut kiusausta tissille. ei sitä kestänyt kuin pari yötä. pitkään muisti kyllä aina sillon tällön kysästä että maito? nykysin nukahetaan kaikki samassa sängyssä, sit nostetaan omaan sänkyyn ja vanhemmat saa jatkaa iltatouhuja.
 

Yhteistyössä