vinkkejä pangasiuksen valmistukseen

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja mm
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Nettiohjeilla on vaikea paistamista opettaa. Kyllä se tulee kokemuksen ja kokeilun kautta.
Älä paista liian kuivaksi. Se on liian kuivaa, kun file alkaa hajoamaan palasiksi.
 
Suurin vaara pilata kala ja erityisesti pangasius on kuivattaa se. Siis älä paista, hauduta tai kypsytä muuten liikaa. Minusta tuo uuniaika kuullostaa tosi paljolta, nehän ovat sangen ohuita fileitä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Piika-äiti:
Suurin vaara pilata kala ja erityisesti pangasius on kuivattaa se. Siis älä paista, hauduta tai kypsytä muuten liikaa. Minusta tuo uuniaika kuullostaa tosi paljolta, nehän ovat sangen ohuita fileitä.

ok, eli vähemmän aikaa, mut oisko toi 200 ok?
 

Yhteistyössä