M
"mie"
Vieras
Mulla olisi halua pikkuhiljaa koittaa siirtyä pois lähes kokonaan noiden marinoitujen lihojen käytöstä.
Mutta nyt kaipainkin sitten vinkkejä tuon broilerin käsittelyyn.
Marinoitteko itse broilereja vai maustatteko sitten vaan paistovaiheessa?
Minkälaisia mausteita käytätte esim. ihan perus broileri-kermakastikkeeseen?
Monissa resepteissä on usein valmiina esim. "hunajamarinoitu", miten tämän voisi korvata?
Pääasiassa meillä siis käytetään marinoituja broilerin fileesuikaleita. Lihaa tällä hetkellä ainoastaan paistijauhelihaa, kun lapset (nirso 5v ja 2v) eivät oikein lihaa suostu syömään. Mutta lihavinkkejäkin voi antaa
Mutta nyt kaipainkin sitten vinkkejä tuon broilerin käsittelyyn.
Marinoitteko itse broilereja vai maustatteko sitten vaan paistovaiheessa?
Minkälaisia mausteita käytätte esim. ihan perus broileri-kermakastikkeeseen?
Monissa resepteissä on usein valmiina esim. "hunajamarinoitu", miten tämän voisi korvata?
Pääasiassa meillä siis käytetään marinoituja broilerin fileesuikaleita. Lihaa tällä hetkellä ainoastaan paistijauhelihaa, kun lapset (nirso 5v ja 2v) eivät oikein lihaa suostu syömään. Mutta lihavinkkejäkin voi antaa