Viikonlopuksi yhteistä kivaa lapsien kanssa

  • Viestiketjun aloittaja "Emma"
  • Ensimmäinen viesti
"Emma"
Kertokaapa mikä olis kivaa tekemistä lapsien kanssa nyt tulevan viikonloppuna? Jotain normaalista poikkeavaa? Ehdotuksia?

Hoplop on meille tuttu joten ei sitä ja katsoin sirkuksen hintoja, liian hintavia koko poppoolle yhteensä.. joten jääkö mitään muuta kivaa tekemistä pääkaupunkiseudulla..

Kaikki ehdotukset otetaan vastaan..
 
"vieras"
No luulis pääkaupunkiseudulla tekemistä keksivän.. Mainitsit HopLopin ja sirkuksen?? Minä asun Kokkolassa ja täällä ei ole kuin uimahalli jos mielii jotain tehä!!
Me käydäänki yleensa metsäretkillä :D
 
täällä ei ole kuin metsää metsää ja sotamuseo,me mennään metsään ja museoon.pojat rakastaa molempia,metsässä on vallihautoja ja mannerheimin muistokivi ja sotamuseossa tykkejä ja aseita ja muuta kivaa pojille :)
 
4lasta2aikuista3lemmikkiä
Me tehdään monesti jotain sellaista, joka ei maksa kovin paljoa. Ei asuta pks mutta kaippa monia juttuja voi tehdä siellä kun kerran täällä maallakin =)
- metsäretkiä, eväät mukaan ja sienikori
- etsitään netistä jokin paikka minne mennään, esim. mäkihyppytorni (mielellään pieni) ja kiivetään sinne tai joku muu jännä paikka.
- tehdään aarteen etsintään, johonkin rannalle tms. yleensä löytyy jotain kivaa
- uimahalli tai keilailu toimii yleensä
- kylään sukulaisiin tai ystäville /he meille
- kirjastoon ja sieltä vaikka joku lasten kokkauskirja ja sitten yhdessä leivotaan
- kysyt lapsilta mitä haluis tehdä ja sitten tehdään jos mahdollista
 
Onko teillä autoa? meidän lapsi 5v tykkäsi AIVAN HIRVEESTI viime viikonloppuna kun olimme porukalla metsässä sienessä. meillä oli mukana fikkarit (puunkolo tutkimuksia varten), paistoimme makkaraa nuotiossa ja lapsi sai tunnistaa sieniä sienikirjasta :)

aivan ihana päivä :)
 
"Emma"
Auto meillä on.
Olemme asuneet pääkaupunki seudulla vasta jonkin aikaa, joten kaikki "metsiä" täällä tiedä, muuta kuin takapihalla pieni "metsä" joka onkin tosi pieni metsä ennen päätietä..:)

Pitäisi lähteä autolla ajelemaan ja tutustumaan paikkoihin, tosin nuorimmainen ei voi sietää pitkiä matkoja autossa..
 
"vieras"
Vihdintien varrella on Luukin ulkoilualue, menkää käymään siellä metsäretkellä, siellä voi paistaa makkaraa yms.
Yksi 5 vuotiaan suosikki on Luonnontieteellinen museo Helsingin keskustassa. Lisäksi Kiasma on kiva. Tuusulassa on ilmatorjuntamuseo.
Helsingissä on tekemistä vaikka kuinka paljon. Seurasaari myös hauska paikka vanhoine rakennuksineen, varsinkin joulunaikaan joulupolku on kiva.
 
"Ellida"
Seurasaaressa on viikonloppuna mahdollista grillata, kioskin luona on grilli. Kiskasta voi ostaa makkaraa, tai tuoda omat eväät. Vähän ylimääräistä leipää mukaan, ja lapset voi syöttää sorsia. Tai pähkinöitä oraville.

Fallkullan kotieläinpuistossa voi katsella ja silittää eläimiä (voivat olla näillä säillä sisällä) ja vieressä on Malmin lentokenttä, jossa voi sitten katsella lentokoneita. Plus kahvila. Kannattaa tsekata aukioloajat netistä.

Korkeasaari on aina kiva. Viileällä säällä eläimet myös liikkuvat enemmän. Ja sisätiloja on nykyään myös kivasti, niitä tropiikkitaloja jne., eli ihan koko päivää ei tarvitse ulkona kävellä.

Linnanmäen Sea Life on auki ympäri vuoden, se on kiva.
 
Me ollaan menossa ruokkimaan lintuja. Ei ehkä äkkiseltään ajateltuma kovin hohdokasta mutta meille se on arjesta poikkeavaa ja lapset on todennäköisesti ihan innoissaan kun moisesta kuulevat :)
 

Yhteistyössä