Vietkö lapsen kerhoon jos perheessä muut jäsenet vatsataudissa?

  • Viestiketjun aloittaja "Piitu"
  • Ensimmäinen viesti
"Piitu"
Siinähän se kysymys olikin..eli jos esim.yksi lapsista on kipeä eilen, niin vietkö terveen (vielä terveen..) kerhoon yms. Oletus nyt on, että lapsi on siis kotihoidossa ja vanhemmat/vanhempi kuitenkin kotona.
 
En todellakaan veisi! En kerhoon, päikkyyn tai kouluunkaan ja toivon todella että kukaan muukaan ei veisi! Vatsatauti on sellainen että en toivo sitä kellekään, niin miksi pitää väkisin viedä tartuttamaan koko ryhmä, kun se varmasti tuossa tilanteessä tarttuu?
 
har
En veisi. Muun taudin kohdalla kyllä mutta vatsataudin aikana olen pitänyt myös terveen sisaruksen poissa niin kerhosta kuin päiväkodistakin. Kouluun kyllä terveen lapsen lähettäisin.
 
"Aloittaja"
Tälläisiä vastauksia vähän toivonkin :) Siis että ei. Ei minunkaan mielestäni ole vastuullista toimintaa. Voi sen verran ajatella muita ihmisiä, että ei vie tartuttamaan kaikkia. Mutta nämä on juuri näitä samoja tyyppejä, jotka sanoo että sen nyt voi saada mistä vaan. Jaa wonder why.. :O
 
"qwer"
Ei toki ehdoin tahdoin kannata lähteä tartuttamaan. Mutta mahatauti, niinkuin moni muukin tauti, on siitä kavala, että se tarttuu jo ennen oirehtimistaan. Eihän ne muuten leviäisi.
 

Yhteistyössä