videoista

  • Viestiketjun aloittaja pippi
  • Ensimmäinen viesti
pippi
Mites teillä suhtaudutaan videoiden katsomiseen,Meillä on vähän alle neljävuotias ja hoidosta tullessaan haluaisi koko ajan katsoa videoita.Välillä tyttö katsookin aika paljon, kun tuntuu että aikaa ei riitä niin paljoa kun haluaisi.mieheni tekee paljon töitä ja on paljon pois kotoa,sitten on vielä tuo pieni poika joka on tosi vahdittavassa iässä. Välillä tuntuu,että on tosi huono äiti kun tyttö tuijottaa niin paljon telkkaria.
 
jotenkin kovin tuttua..meilläkin tarhasta tulessa haluttais heti katso videoita....ja liikaa se sitä telkkua katseleekin..pitäisi ehkä vaan laittaa joku sääntö siihen telkunkatseluun et joku 30minsaa päivässä saa videoita katsoa.....oisko järkeä?
 
Kahden äiti
Aamulla katsovat ennen hoitoon lähtöä lastenohjelmat telkasta.Kotiin kun tullaan niin on alkuillan lastenohjelmat menossa. Illalla vielä haluaa katsoa jotain. Eli meilläkin katsotaan liikaa. Tosin joskus pienempi katsoo ja isompi leikkii itsekseen, eipähän nuorempi hajoita toisen leikkejä. Se vain on niin hyvä konsti saada ne paikalleen vähäksi aikaa.

Kunhan isommaksi tulevat, tulee varmaan aikaraja. Ja ulkoilukelitkin ovat olleet kehnot kun peilikirkasta. Ei pääse ulos turvallisesti. Kesällä sitten se on vähäisempää kun talvella tuo katselu.
 
Meillä arkisin katotaan vain tv:stä tulevat lasten ohjelmat, pikku kakkonen ja mikä nyt millonki sitä ennen tulee. Aamulla nelosen (joitain). Viikonloppuna saa lisäx kattoo dvd:ltä, mutta mieluummin touhutaa jotain muuta. Mutta siis viikonloppuna "vapaampaa"... mutta siinäkin rajansa, koska muuten pojalla on levoton yö tiedossa :/

 

Yhteistyössä