Verkkokauppa Move joutuu käräjille

  • Viestiketjun aloittaja linkittäjä
  • Ensimmäinen viesti
linkittäjä
Satakunnan Kansa uutisoi 1.9-06;

Verkkokauppa Move joutuu käräjille
(Päivitetty: 14:26) (01.09 10:23) Pyramidihuijauksesta epäilty turkulainen verkostomarkkinointifirma Move Networks joutuu käräjille vastaamaan kolmeen eri syytteeseen. Turun kihlakunnansyyttäjä Katariina Nikkari nosti syytteet rahankeräys-, markkinointi- ja rekisterimerkintärikoksista yrityksen kolmea perustajajäsentä kohtaan. Jutusta voi tulla ennakkotapaus Suomessa. Moven verkkokaupan epäillään olevan peitetarina laittomalle rahankeräykselle. Organisaatioon on värvätty tuhansia jäseniä Suomessa.


Toivottavasti asiasta saadaan ennakkopäätös ja kitkettyä nämä "pyramidipelit" pois markkinoilta pilaamsta rehellisten ja toimivien konseptiekin mainetta! Eli todellakin kannattaa ensin katsoa ja etenkin miettiä omilla aivoilla, mihin on päätään työntämässä, kun näitä verkostosysteemejä eteen tulee... ;)
 
Tää menee näköjään taas tähän, että täällä mollataan kaikkia verkostoituneita yrityksiä. Itse amwayn toimintaa tietävänä en ymmärrä kuinka kukaan voi joutua rahavaikeuksiin siellä?

Ostopakkoa ei ole. Kouluttautuminen vapaaehtoista. Varastoa tuotteista ei tarvitse itsellään pitää...järjen käyttö sallittua, joten ei ymmärrä ei. Voisitteko valaista? :)
 

Yhteistyössä