Venäjän media: Suomessa psykoosissa oleva presidentti ja huumepääministeri

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Venäjän media puhui ensin psykoosissa olevasta presidentti Niinistöstä, joka pakeni kesken Ahvenanmaavierailua mikrofoni korvassa Venäjäpelossa ja nyt Venäjän media puhuu huumeita käyttävästä bailupääministeristä.

Pian Putler myy venäläisille erikoisoperaation, jolla Suomen kansa muka pelastetaan hullulta pressalta ja huumepääministeriltä.

Nyt Suomen johto ja poliitikot, ottakaa itseänne niskasta kiinni, elämme monellakin tapaa "vaaran vuosia" koko ajan paheneva koronapandemia, Ukrainan sota ja Venäjäpakotteet, kapitalistien aiheuttama ja jo yli vuoden pahentunut jätti-inflaatio, perustuslaki- ja perusoikeusrikkomukset pandemian varjolla jne. jne. Jokainen vähänkin hereillä oleva huomaa, että kaikki ei ole nyt kunnossa, näin monta kriisiä ei synny vahingossa.
 
vierailija
Petteri Järvinen puhui asiaa, kun sanoi että tämä masinoitu Mariniin kohdistuva ajojahti koostetun bilekännykkävideon tuomisella mustamaalaamistarkotuksessa poliittisena vaali-aseena sataa Putinin laariin, koostetun videon vuotaneiden poliittisten taustatahojen toimiessa Putinin hyödyllisinä idiootteina. Vaarannatte Suomen puoluepolitiikan takia, hävetkää.
 

Yhteistyössä