Vauvojen korvien lukkon meneminen lentäessä

Onko tällaista tullut teidän vauvoille ja mistä olette huomanneet? Mahtaako tehdä kipeää pieneen korvaan? Tiedän, että voi imettää nousun ja laskun aikana, mutta entäs jos ei satu olemaan nälkä. Onko muita konsteja?
 
rentunruusu harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.03.2006 klo 20:33 rentunruusu harmaana kirjoitti:
nasolin nenätippoja voi käyttää 3kk alkaen...
lisäisin tähän että lasku on yleensä pahempi kuin nousuvaihe eli jos itkee tai haroo korviaan jo noustessa, voi laskussa sattua enemmän.
Meillä kokeiltiin tuota nasolinia ensimmäisellä lentomatkalla esikoiselle mutta sen laitto ei ollut helpoimmasta päästä joten emme sitä toista kertaa käyttäneet.
Vastoittain tulimme matkalta ja nuorin 1v8kk piteli kyllä korviaan muttei itkenyt..
 
Matkalle
Nasolinia vastaavaan saa sumutteena jota me käytettiin nyt 1,5v sekä vajaa 3v lapsille antaen suihkaukset tuntia ennen nousua, lento kesti noin viisi tuntia joten vaikutusta oli jäljellä myös laskun aikana ja kumpikaan ei korviaan valitellut (ovat molemmat sairastaneet useita korvatulehduksia). Muutama lapsi karjui koneessa kurkku suorana varsinkin laskun aikana.
Eipä tuo suihkekaan ollu helppoa laittaa,väkisin meni varsinkin isommalle, mutta kenties auttoi! Pakkohan noita lääkkeitä on tottua ottamaankin... Myös itsellemme suihkautettiin nämä ratiopharmin suihkeet eikä ollu ongelmia omienkaan korvien kanssa! =)
 
oivoi
Meidan 8kk ei suostu ottamaan pulloa vaik kuinka pakottais ja en voi tunkea tissiakaan suuhun nousten ja laskeutues. En tieda onko Englannissa (missa asutaan) sita nasoliinia vai mita lie. Hyvia neuvoja kellaan? :/
 
ei pitäisi mennä
Alle yksi vuotiaalla ei pitäisi mennä korvat lukkoon. Luin neuvolan esitteestä.

Meillä ei ole ollut ongelmia ei ennen 1v eikä sen jälkeen Mutta 1,5 jälkeen on ruvennut sanomaan että korvia kutittaa.

Mutustelemme rusinoita ja juomme.
 

Yhteistyössä