Vauvatar - nettikaupasta tilanneet

  • Viestiketjun aloittaja :)
  • Ensimmäinen viesti
Turvaistuimen tilasin, tuli nopeasti ja oli mitä piti. Toisella kerralla tilasin puseron, oli pakattu pelkkään kirjekuoreen, ei mitään muovia tms. Kuori oli mennyt rikki matkalla ja paita oli likainen. Asiakaspalvelu oli sitä mieltä että kuori ei voi olla rikki eikä paita likainen koska ovat postittaneet samoja paitoja samassa kuoressa vaikka kuinka, eikä kukaan muu ole valittanut.
 
.
ostin turvaistuimen pari kuukautta sitten, meni 1,5 vrk:tta tilauksesta ja oli postimies ovella. eikä ollu postikuluja. muuta en ole tilannut että ei ole tarvinnut reklamoidakaan
 
Saanko edes koko istuinta
Palvelu ala-arvoista. 3 viikoa sitten maksoin istuimen. Ei kuulu eikä näy. (Eivät edes vaivaudu vastaamaan puhelimeen). Kun vastaavat niin luvataan luvataan luvataan eli valehdellaan) En suosittele kellekkään.
 
itis
Olen tilannut sieltä yhdistelmät, pinniksen, turvaistuimen, lämpöpussin, olikohan muuta... Siis ainakin kolme eri tilausta, aina toiminut todella nopeasti hommat, ei mitään moitittavaa! =) Ja olen myös paikanpäällä käynyt asioimassa ja saanut todella hyvää palvelua ja sieltä saa tingittyä kyllä hyvin (jos näet jossain tarjouksen, he antaa samaan hintaan), ja varsinkin jos enemmän ostaa kerralla, kannattaa pyytää tarjous =) Ihmettelen todella että joillain ollut huonojakin kokemuksia :eek: Itselläni niin positiivinen kuva ja paljon olen asioinut heidän kanssaan =)
 
hoh
Alkuperäinen kirjoittaja Saanko edes koko istuinta:
Palvelu ala-arvoista. 3 viikoa sitten maksoin istuimen. Ei kuulu eikä näy. (Eivät edes vaivaudu vastaamaan puhelimeen). Kun vastaavat niin luvataan luvataan luvataan eli valehdellaan) En suosittele kellekkään.
Onko maksu varmasti mennyt perille? Odotitko siis kolme viikkoa, ennen kuin heräsit? Verkkomaksuissa ja postin kulkemissa voi esiintyä ongelmia, ilman että se on kyseisen kauppiaan vika millään lailla, tai että hän on edes tietoinen ongelmasta.
Ja ensin sulle ei vastata ja sitten vastataan... olet varmaan mukava asiakas :)

 
"pettynyt"
Palvelu ala-arvoista. 3 viikoa sitten maksoin istuimen. Ei kuulu eikä näy. (Eivät edes vaivaudu vastaamaan puhelimeen). Kun vastaavat niin luvataan luvataan luvataan eli valehdellaan) En suosittele kellekkään.
Täällä samantyyppinen kokemus vaunuista. Tilattiin vaunut liikkestä ja sanoivat päivän milloin tulee. Ei kuulunut mitään ja toimituspäivä tuli ja meni. monta päivää yritettiin myös soitella eikä vastattu puhelimeen. Kun sitten paikan päällä käytiin niin vaunuista ei ollut tietoa!
 
"vierailija"
Ihan vain varoitan, jos joku aikoo vielä kyseistä kauppaa käyttää. Tuotteiden toimitus erittäin hidasta. Rahat kelpasivat, mutta en todellakaan usko, että olisin saanut tuotteet ilman useita kyselyjä internet-sivujen kautta. Tilauksestani on nyt kulunut 4 viikkoa ja vieläkin odottelen "jälkitoimituksena" tulevia tuotteita. Vastaukset kyselyihini ovat olleet jopa lapsellisia ja ammattimaisesta palvelusta ei valitettavasti ole tietoakaan. Säästäkää te hermojanne, ja hankkikaa tuotteet muualta!!
 
Huijattu
Älkää ikinä, IKINÄ suoltako rahojanne kyseiseen puljuun. Tilasimme sieltä yhdistelmävaunut jossa tarjoukseen kuului itse vaunut + hoitolaukku ja vaunujen sadesuoja. Toimitusajan piti olla se muutama päivä... Taisi mennä melkein kaksi viikkoa kun aloin kysellä vaunujen perään, vastauksena oli todella tökeröitä sähköposteja joista ei oikein käynyt ilmi mitä on tapahtunut. Tarpeeksi heitä viesteilläni ahdisteltua he lähettivät "uuden" lähetyksen postitse (sain jopa lähetystunnuksen), eli eivät vaan olleet saaneet aikaiseksi vaunuja lähetettyä. No kuinkas ollakaan, paketista puuttui sadesuoja ja hoitolaukku, taas alkoi sama sähköpostirumba. Ja siis jopa heidän lähettämät sähköpostit ovat huonosti kirjoitettu ja töksähteleviä. Nyt on vaunujen tilaamisesta kulunut reilusti yli kuukausi ja laukkua ja sadesuojaa edelleen odotellaan. Lähetystunnus tuli jo viime viikolla, mutta postin sivut on vastaanottaneet vasta ennakkoilmoituksen paketista. Raivostuttavaa!
 
tuleva_mamma_
Tilattiin yhdistelmävaunut, joihin luvattiin kaupan päällisiksi hoitolaukku sekä sadesuoja vaunuihin. Vaunut kyllä tulivat nopeasti, mutta se sadesuoja puuttui. Ollaan laiteltu sähköpostia, yhteydenottolomakkeen kautta palautetta ja koetettu monta kertaa soittaa. Mihinkään ei ole vastausta tullut. En ole tilausta maksanut vielä, mutta en tiedä miten tässä toimii sitten. Huomenna aion soittaa sinne vaikka koko päivän, pakkohan sitä on asiakaspalvelua saada enkä aio omaksi tappioksi tätä ottaa. Enpä haluis olla se, joka loppujen lopuksi minun puheluihin vastaa. :)
 
Kusetusta
Todella huono ostokokemus!! Rattaiden jarru piti mennä takuuseen. Puhelimeen ei vastattu ja s-postiinkin harvakseltaan. Lupailtiin ja lupailtiin että asia hoituu, mutta vasta yli kahden kuukauden päästä asia hoidettiin, kun uhkasin ilmoituksen tekemisellä kuluttajan suojaan!
 
Myös me ollaan kirottu tuota yritystä. Ostimme vaunut ja niitä sai odottaa ja kysellä perään. Kun vaunut lopulta tulivat, puuttuivat paketista kuitenkin kaupanpäällisiksi luvatut sadesuoja ja hoitolaukku. Niitä on odotettu kohta jo kolme kuukautta... Olen ollut aika raivostunut ja tästä on tulossa oma taisteluni - en kyllä aio luovuttaa!

Mitenkäs te muut, jotka olette joutuneet kyselemään kaupanpäällisten perään - ootteko lopulta saaneet tuotteet?

Yleensä nettikaupoissa asiointi on ollut aina todella helppoa ja vaivatonta, mutta tämän puljun kanssa kärsivällisyys on ollut koetuksella :(
 

Yhteistyössä