Vauvan tv:n katselu!

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Meillä vauva nyt 5vkoa ja sylissä ollessaan huomaa kyllä TV:n ja katsoo sitä, varsinkin silloin kun esikko katsoo piirrettyjä niin tämäkin tapittaa. Sitä en tiedä milloin se olisi sallittua :)
 
häh
Miksi ei ole sallittua??
Meidän vauva sitä ainakin kattelee, vaikka ei mitään siitä vielä ymmärräkkään. Tykkää vaan katella jos siellä on esim paljon eri värejä jne. Kun se sylissä on ja itse katelen tv:tä, niin ei aika sen silmiä voi koko aika peittääkkään..
 
meegos
meidän 1v pysähtyy joka lauantai aamu tv:n ääreen siksi aikaa kun huvitutti tulee.. ja lähtee pois heti kun se ohjelma päättyy.. joten jos ei alle 2v pysty käsittelemään liikkuvaa kuvaa niin kai hän vain kuuntelee musiikkia? ..muuten ei tv näytä kiinnostavan lainkaan..
 
Niiskunen
Meillä vasta kolmivuotiaana rupes innostuun ohjelmista. Ei se aiemmin jaksanut 5 minuuttia kauempaa istua töllön ääressä. nyt 3,5v ja istuis kokoajan kattomassa.
 
meillä n.2,5v. lapsi ja nyt vasta on kiinnostunut tv katselusta. aiemmin se on päällä ollut ja saattanut sitä vilkasta mutta eipä se siitä erityisemmin ole ollut ees kiinostunut. itse uskon että vauvoja ei niin pitkään se ruutu jaksa kiinostaa että siitä jotain haittaa olisi.
 
Vieras
Meillä vuoden ikäinen tykkää kovasti jääkiekosta ja jalkapallosta, jos mies sattuu katsomaan tv:stä. Yrittää innokkaasti ottaa kovaa vauhtia meneviä pikku-ukkoja kiinni ruudulta, eli kyllä se jotain liikettä siellä erottaa...
 

Yhteistyössä