Vauvan sänky

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Unipesässä perhepedissä toiminut hyvin jo kahdesti. Helppo imettää yöllä ja saa itsekin levättyä. Ja vauva saa oman turvallisen tilan. Meillä pesä on ollut seinän vieressä, jotkut tykkää että vauva on pedin keskellä, äidin ja isän välissä. Mutta itse tykkään että seinän vieressä on parempi.
 
vierailija
Meillä pieni pinnasänky oman sängyn vieressä sivuvaununa. Ajaa saman asian kuin perhepeti, mutta tuonne en ainakaan vahingossakaan kierähdä. Unipesä, reunapehmusteet yms, mihin voi naamansa kääntää on ehdoton ei. Toki jokainen tekee niinkuin ite parhaaksi näkee.
T. 4 äiti
 
vierailija
Perhepeti oli meillä ehdottomasti toimivin ratkaisu. Laitettiin kyllä pinnasänky sivuvaunuksi, mutta saimme vauvan siirrettyä sinne vasta 10 kk iässä (meni silloin tosi helposti ilman itkua). Vuoden iässä laitettiin toinen laita paikalleen pinnasänkyyn unikoulun yhteydessä. Eli perhepeti ei tarkoita (välttämättä) sitä, että lapsi nukkuisi murrosikään asti vanhempien vieressä. Yöimetykset oli mielestäni ehdottomasti vaivattominta hoitaa, kun lapsi nukkui vieressä.
 

Yhteistyössä