vauvan alahampaat harmaat??

Oon ihan paniikissa. Neidille puhkesi 5kk ikäisenä alahamput. Neiti nyt 7kk. Hampaat on harmaat. :( En ymmärrä mistä on voinut tulla. En anna omalla lusikalla ruokaa, kun yritän välttää sitä kariespöpöä. Hammaslääkäri ja hoitaja ovat sanoneet että olisi värjäytymää. Onko kenenkään muun lapsella tällaista? Mitä olette tehneet asialle, miten värjäymän saa pois? :/
 
Harmittaa kun ei osaa tehdä asialle mitään. Ja harmittaa kun kaikki katsoo ja ihmettelee et miten voi olla harmaan etuhampaat.. Kun ei voi vielä edes hammastahnaa pikkuisen käyttää, ties auttaisko se välttämättä?! Nooh, ei auta kait sit muu kuin odotella.
 
Alkuperäinen kirjoittaja VauVau:
Kun ei voi vielä edes hammastahnaa pikkuisen käyttää
Mulle tällä viikolla neuvolassa sanottiin, että uuden ohjeistuksen myötä heti kun ensimmäinen hammas on puhjennut sipaistaan harjaan hiukan lasten hammastahnaa hammaspesujen yhteydessä. :)
 
meille sanottiin hammaslääkärissä että vasta vuoden ikäiselle saisi laittaa vähän hammastahnaa.... Eri kunnissa varmaa sit eri käytäntö. Kävimme pari viikkoa sitten kans hammashoitajalla. tarvisikohan sitä hammastahnaa sitten kokeilla?!? mietin vaan et mitä mahtaa vauvan elimistö/masu olla mieltä fluorista?
 

Yhteistyössä