Vauvan 7kk korvat putkitetaan huomenna - äitiä jännittää

  • Viestiketjun aloittaja jaak
  • Ensimmäinen viesti
jaak
Miten ihmeessä se pärjää 5 tuntia syömättä ennen sairaalaan menoa - tai siis pärjäähän se mutta varmaankin huutaa puolet tuosta ajasta nälkäänsä. Miten mä selviän näiden tissieni kanssa ettei ne räjähdä enkä saa rintatulehdusta... vauva siis täysimetyksellä ollu vielä tähän asti ja syöny parin tunnin välein. Mitenkähä äkkiä se toipuu siitä, onko jälkikipuja...? ONko kellään noi pienelle laitettu putkia, miten on sujunut?? itteä jännittää hirveesti kaikki nää käytännön asiat ja se ku toi on vielä niin pieni. Oli tarkoitus ootella ja sinnitellä vielä mutta ny on kuudes antibiootti menossa, korvat on olleet tulehtuneet joulusta asti, mikää ei auta, viimeksi todettii liimakorva ja toissapäivänä liimakorva puhkesi. Sanokaa, että kaikki selviää, pliis...
 
"äiti"
Kannattaa ottaa pumppu mukaan tai lypsää käsin vaikka silloin kun lapsi on operaatiossa. Putkitus menee varmasti hyvin ja on aika nopea toimenpide. Ohjeet särkylääkkeisiin saatte anestesialääkäriltä ja niitä kannattaa antaa. Kerro jo etukäteen että imetät ja kysy kuinka pian voit ottaa lasta rinnalle heräämössä. Kaikki menee hyvin, älä hermoile turhaan!
 
"kohtalotoveri"
Hyvin se menee!
Onko teilla aika aamusta vai myöhemmin?
Putkituksesta toipuminen on nopeeta. Mä ollen toimenpide iltana antanut kipulääkettä ja sit seuraavan aamuna. Korvatipojahan pitää muistaakseni laitaa kolmasti päivässä. viikon verran.
Imettää voit jo pian toimenpiteen jälkeen.
 
Omani oli 9kk, kun putkitettiin. Tutin kanssa kitkuteltiin aamusta syömätti, tosi aika oli kahdeksan maissa. Mutta ite putkitus on alle vartissa ohi eli nopeasti menee. Ja tissin saat antaa heti suuhun kun lapsi sitä huolii. Voi olla kovinkin kärttyinen nukutuksen jälkeen.
Hyvin kaikki menee. Ja nopeasti lapsi toipuu. :)
 
"aapee"
[QUOTE="kohtalotoveri";23155602]Hyvin se menee!
Onko teilla aika aamusta vai myöhemmin?
Putkituksesta toipuminen on nopeeta. Mä ollen toimenpide iltana antanut kipulääkettä ja sit seuraavan aamuna. Korvatipojahan pitää muistaakseni laitaa kolmasti päivässä. viikon verran.
Imettää voit jo pian toimenpiteen jälkeen.[/QUOTE]

toimenpide on iltapäivällä 4 maissa (tehdään yksityissairaalassa). Laskin että n klo 10 asti pitää olla syömättä kun piti olla 5h ennen sairaalaan menoa ja mennään klo15 sinne. vettä saa antaa 2h ennen sairaalaan menoa 1dl mutta ei tuo oo ikinä saanu pullosta mitään. aion kuitenki huomenna yrittää, tai ees lääkeruiskulla vähä vettä 2h ennen. tuntuu niin kovin pitkältä tuo 5h.
 

Yhteistyössä