Vauva omaan huoneeseen?

Niin siis meillä on edessä muutto kolmioon ja nyt kiinnostaakin, että mites muilla on hoidettu omaan huoneeseen siirtyminen? Minkä ikäisenä? kuinka on sujunut? tarviiko jonkin näköistä totuttelua vai miten?
Kaikkea siihen liittyvää olisi siis kiva kuulla... :/

Kertokaas te joilla jo koemusta vauvan on siirtämisestä omaan huoneeseen. :hug:
 
Varmaan ihan vauvasta kiinni miten sopeutuu nukkumaan yksin.
Meillä siirrettiin 1,5kk iässä ja ei ongelmia kun oli vielä niin pieni. Alkoi nukkumaan ihan normaalisti siellä ja pimeään totutimme heti. Hämärävaloa ei ole tarvinnut koskaan vaan nukahtaa paremmin pimeässä.
 
Meillä kokeiltiin kun poika oli 6 kk. Loppujen lopuksi itelleoli helpompaa kun se nukkuu samassa huoneessa. Ei tarvi juosta yöllä toiseen huoneeseen tarkistamaan millon mitäkin asiaa. Ei poika itkeny mutta kun potki aina peiton päältä niin piti käydä peittelemässä. Ihan samalla tavalla se nukahti ja nukku kun meidänkin huoneessa. Ite vaan väsyin siihen juoksemiseen ja kuukauden jälkeen siirrettiin takasin meidän huoneeseen. Saa ite nukkua paremmin. Kun ei häiritse meitä millään tavalla niin olkoon siellä. Täytyy sitten ennen rippikoulua yrittää uudelleen... :saint:
 
Me siirrettiin pojan sänky omaan huoneeseen joskus kun se oli 5 kk vanha. Nukuin itse niin huonosti, kun heräsin kaikkiin sen kääntyilyihin ja kahinoihin. Ihan hyvin nukkuu omassa huoneessa, ja paremmin minäkin, vaikka pitääkin käydä siellä sen huoneessa tuttia laittamassa välillä.
 
poika rupesi nukkuun omassa huoneessa reilu 8kk iässä ku muutettiin isompaan asuntoo ni se sai oman huoneen.
heti lähti homma hyvin käyntiin ja aina se on yönsä nukkunut hyvin,ikinä ei ole yöllä hiippaillut meidän keskelle tms.
kylmiltää vaa omaan huoneeseen laitettiin eikä ollu mitää alku lämmittelyjä! :)
 
Meillä siirty poika omaan huoneeseen 8kk iässä. Ei myöskään harjoteltu senkummemmin, vaan siirrettiin vaan sänky sinne. Heti eka yö meni tosi hyvin, nukku pitempään aamulla mitä kertaakaan ennen! :D
Nyt on nukkunut siellä kuukauden ja me kaikki ollaan nukuttu paremmin.
 
Me siirrettiin nuo kaksoset omaan huoneeseen(eli yhteiseen) kun olivat siinä vuoden paikkeilla. =) Eivät ole meidän sänkyyn hiippailleet, ja hyvin meni alusta asti, mitä nyt ekana yönä vähän kitisemistä...
 

Yhteistyössä