Vaunut VAATIVALLE käyttäjälle?

Mun
piti tulla sulle heittämään vielä tuo Urban Jungle -merkki, mutta olitkin jo itse sen bongannut. Niistä olen kuullut pelkkiä kehuja ja niitä hypistelin ja koittelin Turun Ozissa, niin kivoilta vaikuttivat. Käy ihmeessä jossain livenä testaamassa, samoin noita Baby Joggereita.
 
Alkuperäinen kirjoittaja PuuhakasNaimaSiviä:
Easy walkerit ja Baby Joggerit ois ihan ok, muille en lämpee :( Ahistavaa - miten voi olla näin vaikeeta? Quinnyt jäi vielä tutkimatta, siirryn niihin seuraavaksi.
easyWalkerit on tosi hyvät ollu ainaki meillä. ollaan paljon mökillä ja niillä on hyvä mennä siellä. ja asutaan kerrostalossa ni mahtuu myös hyvin hissiin. ainoo huonopuoli niis on ollu se "tavaratila" ku on vähän hankala.
ja niis tulee mukan kunnon sadesuoja eikä sellanen ihme pussi mikä monis vaunuis on.
 
Alkuperäinen kirjoittaja HelloShitty:
sit ois vielä tämmöset:
http://www.ozbaby.fi/verkkokauppa/www/popupcard.php?id=49
Jos olisin rattaita hankkimassa niin ottaisin ehdottomasti nämä urbanjunglet. Meillä on itsellä nuo tuplina, olleet todella kovassa käytössä pian 3v ja aivan loistavat. Monilla tutuilla on nuo yksikkörattaina ja ovat kyllä ylistäneet taivaisiin. Ainoa mikä on saanut oikeastaan negatiivista palautetta on ollut tuo sadesuoja joka meilläkin on revennyt saumoista.

Mutta siis sulavasti liikkuvat ja kääntyvät, kevyet mutta vakaat rattaat joihin mahtuu isompikin lapsi. Löytyy myös hauskoissa väreissä.
 
Ehdottomasti Quinny Freestylet!!!

Täältä tilasin:
http://www.mypram.de/Quinny+Freestyle+rot.htm

299e kotiin kuljetuksineen ja kaikki meni mutkattomasti :)

Meillä oli tytölle Brion yhdistelmät ja ne oli aivan liian isot ja kömpelöt, nyt nämä olleet käytössä just kuukauden ja toisiin en vaihtais!!!

Näihin vielä maxi-cosin turvakaukalo niin on super hyvä paketti kasassa :)

 
unikuu108
teutonian funit on meillä ja mä tykkään vieläkin. ihan mitkään avomaastorattaat nää ei ole mut kyllä näillä on loskassa menty ja hiekkatiellä lenkkeilty.

malli on siro eikä todellakaan mikään isoja raskas hyökkäysvaunu.

http://www.teutonia.de/index.php?id=551

jos nyt saisin valita niin voisin tuota uutta cosmoa koklaa.
 
mie
Suosittelen kanssa Hartaneita! Itellä on Skater x -yhdistelmät ja tosi hyvin on toiminut. Ollaan lenkkeilty koiran kanssa vaikka missä kinttupoluilla ja vaunuja on helppo ja kevyt työntää. Eikä ole kahden vuoden kovassa käytössä menneet miksikään!
Saksasta saa tilattu kohtuu hintaan.
 
unikuu108
Alkuperäinen kirjoittaja HelloShitty:
miten ois nää:
http://www.stokke-stroller.com/fi-fi/stokke-xplory-stroller.aspx
taitaa olla maailman rumimmat vaunut. :whistle:
eikä ole..nää on:
http://www.lastentarvike.fi/images/Paatuotekuvat/Large/Bora_Kombi_Bei_flow.jpg

:p
 
Marika
Moikka!

Lukeudun _vaativiin_ käyttäjiin ja minulla on vuosien varrella kolmen mukulan kanssa ollut...hmmm, muistaakseni seitsemät vaunut/rattaat. Tämän kolmannen kanssa olen vihdoin löytänyt rattaat, joilla oikeasti pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Meillä on siis Concord Fusion rattaat, ensin käytimme vauvakopalla ja nyt rattaana. Mielettömän kevyet työntää kaupungilla ja shopatessa. Kääntyvät kuin unelma. Selkänoja säätyy portaattomasti. Näppärä tuulisuoja jaloille avautuu turvakaaresta. Hieno sadesuoja. Concordin hieno turvakaukalo menee myös rungossa olevaan adapteriin.

Olen ollut ihan mielettömän tyytyväinen. En enää mistään hinnasta palaisi vanhoihin, raskaisiin yhdistelmiin mitä olen joskus aikoinaan luullut hyviksi. Arvostan todella korkealle käytön helppouden, "ajotuntuman" ja lapsen mukavuuden. Nyt yksivuotiaani nukkuu niissä parhaillaan lämpöpussissa päikkäreitään ja hyvin uni maittaa. Rattaat ovat myös hämmästyttävän tilavat - meidän kolmivuotiaskin nukkui niissä ongelmitta ja hän ei ole mistään pienimmästä päästä. Menevät maastossa ja kaupungissa. IHANAT!!






 
Maija-Marketta
Meillä on ollut Emmaljungan Duo Edget, Emmaljungan City Jetit ja nyt Brio Joy. Tykkään kyllä lyhyen kokemuksen perusteella tuosta Briosta, nämä siis eivät ole mitkään isot kolhot vaan ihanat pieneen tilaan menevät yhdistelmät joissa kääntyvät etupyörät ja heittoaisa.
http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/lastenvaunut/brio/briojoy/
Tosi kevyet työntää ainakin tuohon City Jetiin verrattuna, joskin City Jetissä oli parempi jousitus. Duo Edget olivat kyllä hienot, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna tosi isot, enemmän maalle kuin kaupunkiin ja pitää olla iso auto että mahtuvat kyytiin.

Nyt arvostan enemmän siroutta, keveyttä ja kääntyviä etupyöriä, sellaisia että pääsee eteenpäin sekä lumessa muttei kuitenkaan ole ihan hyökkäysvaunu ostoskeskuksessa. Lyhyen käyttökokemuksen perusteella nuo Briot tuntuvat aika napeilta.
 
bigger penis
I love seeing websites that realize the value of providing a quality resource for free. Thanks for this beautiful website! EWE00assda, <a href="http://www.vimax-pills.org">Vimax</a> EWE00Tai90 7567676, <a href="http://vimax3-4.com">vimax</a>, 5345454, bigger penis
penis enlargement pills
vimax
penis enlargement
Vimax is a, <a href="http://www.buypenisenlargement.com">penis enlargement</a>, 0843098 <a href="http://www.buypenisenlargement.com">penis enlargement pills</a>, -04947365 which is used to increase penis length and girth, sexual desire, sexual health and aids men to gain a harder erection. Do you want to know if, 893400 <a href="http://www.buypenisenlargement.com">bigger penis</a>, 098267 <a href="http://penisenlargementkey.com">penis enlargement pills</a> work or not? 893397, <a href="http://www.male-sexual-styles.com">penis enlargement</a>, 873139 <a href="http://adspe.com">download youtube videos</a>, 897926 <a href="http://www.male-sexual-styles.com">penis enlargement pills</a>, 90077092
 
vimax
bigger penis
penis enlargement pills
vimax
penis enlargement
Vimax EWE19122010, <a href="http://www.vimax-pills.org">Vimax</a> EWE00Tai90 7567676, <a href="http://vimax3-4.com">vimax</a>, 5345454, <a href="http://www.buypenisenlargement.com">penis enlargement</a>, 0843098 <a href="http://www.buypenisenlargement.com">penis enlargement pills</a>, -04947365 <a href="http://www.buypenisenlargement.com">bigger penis</a>, 098267 <a href="http://penisenlargementkey.com">penis enlargement pills</a> work or not? 893397, <a href="http://www.male-sexual-styles.com">penis enlargement</a>, 873139 <a href="http://adspe.com">download youtube videos</a>, 897926 <a href="http://www.male-sexual-styles.com">penis enlargement pills</a>, 90077092
 

Yhteistyössä