Vaunut + koira peräkontissa

Eli esikoinen meille tulossa ja jo hyvissä ajoin on mietitty tuota tilan riittävyyttä auton peräkontissa. Auto on farmari eli tilaa peräkontissa on aika hyvin. Onko kellään kokemusta siitä ett mahtuisi sekä vaunut että koira (meillä 35kg) yhdessä peräkonttiin? Siis silleen että vaunut mahtuisi toiselle puolelle pitkittäin ja koiralle jäisi toinen puoli? Ja jos mahtuu, niin mitkä vaunut kyseessä? Aika paljon liikutaan niin että koirakin on mukana niin vaunut pitäisi hankkia sen mukaan. Olen ymmärtänyt että ainakin tuo uudet brio happy vaunut mahtuu aika pieneen tilaan. Kokemuksia siis kaivataan.
 
Meillä on VW Passat kaks keskikokosta koiraa ja vaunut. Hyvin mahtuu! Joko kaksostenvaunut selkänojaa vasten liinolla kiinni tai sitte yksösvaunut sivulle ja koirat toiselle sivulle. Vaunut meillä on Brion yhdistelmät. Kannattaa käyä liikkeissä sovittelee vaunuja konttiin niin tietää parhaiten mitkä teille passaa =)
 
Meillä ei mahdu farmariin takatilaan koira (63 kg) ja brion vaunut.
Autona peugeot 307 sw, siitä saa takapenkit irti. Joten kun lähdetään reissuun, kaksi penkkiä takaa irti ja vaunut niiden paikalle. Koira vie farmarin takatilan kokonaan.
JOs tulee lisää lapsia pitää kai ostaa minibussi. :/
 
Meillä farkkubemari ja kaksi koiraa (25kg ja 35kg) ja brion vaunut. Ei mahdu kirveelläkään. Bemarissa viistosti takaluukku joka syö tilaa vietävästi, ei mahtuisi edes yksi koira ja vaunut. Itseasiassa jo gracon matkarattaat ja yksi koira tekee tiukkaa.Toisen lapsen siunaantuessa nykyinen ykkösauto kakkosautoksi ja ykkösautoksi tilavampi pirssi :/
 
Meillä on Seat Toledo ja siinä on tilava peräkontti johon Emmaljungan kuomurattaat mahtuu pitkittäin ja sitten toinen puoli jää koiralle. Koira meillä kans n. 35 kg. Nyt kun on kaksi muksua niin sitten ei enää mahtunut tavarat mukaan ennenkun saatiin rattaat jäämään pois kyydistä tarpeettomana.
 

Yhteistyössä