Vastasyntyneen kantaminen kantoliinassa!!

  • Viestiketjun aloittaja "Juudit"
  • Ensimmäinen viesti
"Juudit"
Olisiko täällä kokeneempia liinailijoita neuvomaan vasta-alkajaa..

Meillä kotona siis tuhisee 5 päivän ikäinen tyttö ja on oikea sylivauva ja pitäisi välillä saada kädet vapaaksi että voi muita juttuja tehdä..

Olen edellistä lasta kantanut liinassa, mutta siitä on jo reilut 4 vuotta aikaa ja silloin aloiteltiin liinailua vasta 3kk iässä..

Kokeilin sitoa kietaisuristin ja vauva siinä pystyasennossa viihtyikin ihan hyvin, mutta sitten tuli niin epävarma olo, että ovatko jalat tarpeeksi hyvin, kun ilmeisesti vasta 2 viikkoisena on ns.sammakkoasento sallittu.

Vaihdoin sidonnan nyt kehtosidontaan ja vauva nukkuu kyllä varsin tyytyväisenä, eikä liina tunnu löysältä/kireältä tms. epämiellyttävältä minusta, mutta edelleen epävarma olo, että mistä tiedän, että vauva on hyvässä ja ergonomisessa asennossa?

Liina on vähän ruttuinen ja sidonta voisi olla ulkonäöllisesti siistimpi, mutta ekaksi yritelmäksi mun mielestä ihan käypä.. kyllähän sitä pian harjaantuu, mutta antakaas tosiaan ne vinkit nyt tänne! :)
 
"Juudit"
Nostelen vielä, tuolta Uskan sivuilta löytyi ainakin simppeleitä sitomisohjeita, mutta edelleen epävarma olo, että mistä tiedän, että vauva on hyvässä ja ergonomisessa asennossa?
 

Yhteistyössä