Varokaa E-ville kauppaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jos olet tilaamassa jotain tuosta kaupasta, mieti vielä kerran.

Tilasin lapselleni lelun ja sitä ei koskaan tullut. Yritin saada rahojani takaisin mutta he halusivat vain tyrkyttää jotain bonuksia. Lopulta asia piti viedä kuluttaja asiamiehelle asti koska ilmeisesti tämä yritys ei halua totella Suomessa toimivia sääntöjä (vältteleekö hän veroja ja sääntöjä kiinassa asti?).

Netissä näyttää muutenkin olevan aika paljon negatiivista julkisuutta tuosta kaupasta.
 
vierailija
Joo eivät tahdo maksaa rahoja takaisin.


Tilasimme 3 ilmasohvaa miesystäväni ja minä viime kesänä. Kesti yli kuukauden tulla -kaikki erillisissä lähetyksissä ja ilmoitus että olivat jääneet tulliin kun Kiinasta tulivat. Nimi oli yhdistetty minun ja miesystäväni nimitä tähän tullin lapsuus enkä saanut niitä lunastettua kun sellaista ihmistä ei ollut. Rahojen palautus oli äärimmäisen vaikeaa - sanoivat että saa lahjakortin yli 100 e mikä käytetään heidän verkkokaupassa. Sieltä emme todellakaan aikoneet enää tilata ja usean pyynnön ja rukoilen jälkeen- Tämän vuoden huhtikuun lopulla rahat viimein palautuvat. Liki vuosi meni tässä sotkuissa. En voi suositella omalla kokemuksella.


Tilasin e-villen kautta tallentavan kameran kotia, no kamera oli rikki ja jouduin sen palauttamaan. Monta viikkoa e-villen huollolla kesti todeta että kamera tosiaan on rikki. Ja nyt se show sitten vasta alkoikin, eivät idiootit palauta minulle rahoja rikkinäisestä kamerasta, vaikka lain mukaan todellakin niin pitäisi tehdä. SAnovat että joko he lähettävät uuden tuotteen tai palauttavat rahani asiakastilille. Eli pakottavat ostamaan palautetulla rahalla heidän verkkokaupastaan jotain! Jos giganttiin palautan rikkinäisen teeveen ni kyllä sieltä rahat saa takaisin, eivät he pakota ostamaan heidän liikkeestään palautettavalla summalla tavaraa! Joten älkää missään nimessä ostako näiltä huijareilta yhtään mitään, aivan rosvo toimintaa, asiakaspalveluki niin ala luokkaista että! Kuluttaja asiamiehelle menee tämä ausia aivan varmasti, sen verran rosvo porukkaa on koko e-ville!!


Ostin refurbished Nokia 3310 -puhelimen e-villelta. Sain viallisen puhelimen, jonka näyttö oli naarmuinen ja akunkesto olematon. Pyysin rahat takaisin. Vaikka asiakaspalvelukin myönsi, että kyseessä oli ”maanantaikappale”, en saanut rahojani takaisin koska paketti oli avattu (miten olisin voinut todeta sen epäkunnon pakettia avaamatta??). Sain 2 kuukautta sen jälkeen ”korvaava tuote”, eli toinen Nokia 3310, jonka näppäimistö oli indonesiankielinen. En enää ikinä osta e-villelta mitään!!
 
vierailija
Tällaiset välittäjäfirmat ovat usein ongelmallisia. Firmalla ei ole tuotteita, vaan tuotteet tilataan ulkomailta asiakkaalle. Kaikkein älyttömintä on, että E-Villellä tuotteiden tullauksen joutuu hoitamaan asiakas itse.
 
vierailija
Tämän vuoden huhtikuun lopulla rahat viimein palautuvat. Liki vuosi meni tässä sotkuissa.”, jos yhtään lohduttaa niin suomi24:ssä entinen e-villen työntekijä kertoo että joutui tappelemaan vuosia että sai edes palkkansa. Aika sydämetön firma kun työntekijä muuttaa kuitenkin e-villen takia Kiinaan ja sitten jättävät palkat maksamatta. Huijareita maailmassa riittää. Uskomatonta käytöstä.
 
vierailija
Tällaiset välittäjäfirmat ovat usein ongelmallisia. Firmalla ei ole tuotteita, vaan tuotteet tilataan ulkomailta asiakkaalle. Kaikkein älyttömintä on, että E-Villellä tuotteiden tullauksen joutuu hoitamaan asiakas itse.
Aina ne tullaukset pitää hoitaa itse, tai sitten maksaa postille tai kuljetukset hoitavalle firmalle, että tekevät sen. Ihan sama mistä tilaa jos roina ei tule eu alueelta. Tullaus onnistuu 5 minuutissa ihan netissä, että ei pitäisi olla liian haastavaa palstamammoilekkaan. Kinuskifirmat tietää tämän ja paketin arvoksi yrittävät siksi laittaa aina alle 25 ekee oli ostoksen oikea hinta sitten mitä tahansa.
 
vierailija
Käsittääkseni heillä ei edes ole kaikkia tuotteita vaikka lukee että löytyy! ja suurin osa krääsätuotteista (pl. puhelimet,fatbiket) eivät taida edes tehtaalta tulla, sen verran epäilyttäviä tapauksia ollut. Ilmeisesti toimii samalla tavalla kuten Tanskalainen vastaava firma. Kiinalaiset sourcaa suoraan sivustoilta kuten taobao/aliexpress/alibaba/you name it ja tienaavat lapsellisen summan tästä, ilmeisesti siksi voivat pitää hinnat alhaalla, vaikkei mitään halpaa koska usein nämä firmat ovat turha välikäsi. Toimitusajat eivät pidä paikkansa edelleenkään. Ainoa mistä maksat on Suomenkielinen asiakaspalvelu mikä myöskin on perseestä. E-ville ja rahojen palautus asiakkaalle ei kuulu samaan lauseen. Huijarifirma vielä 2019.
 
vierailija
Vieläkö vuonna 2019 joku tilaa e-villestä? Wish ja Aliexpress on keksitty hei. Sieltä ne e-villen tavaratkin tulee, paitsi ville vetää vain oman katteensa välistä.
 
r0s
Vieläkö vuonna 2019 joku tilaa e-villestä? Wish ja Aliexpress on keksitty hei. Sieltä ne e-villen tavaratkin tulee, paitsi ville vetää vain oman katteensa välistä.
Mut e-Villellä on pieni varasto myös suomessa.

Mä tilasin siltä lapsoselle piirtopöydän, se tuli perille neljässä päivässä ja verot ja tullitklin sisältyivät hintaan. Kelpo peli!
 
VOT
Tilasin peruutuskameran e_villeltä,kamera tuli näyttö rikki nyt takuukorjaukseen/palautukseen jos onnistun löytämään paikan mistä palautukset tehdään. Ohjeistus palautuksista ohjelman mukaan ei pääse minnekkään. pitää alkaa soittelemaan jospa vastaavat edes puhelimeen.
 
E-ville kokemuksia - http://lonzes.com/evillefi.htm Hyvä asiakaspalvelukokemus viime ostoskerran perusteella, takuuhuolto toimi mallikkaasti ja uusi drone tuli postissa vaurioituneen tilalle. Edellistenkin tilausten perusteella suositeltava kauppa, hyvällä valikoimalla ja kilpailukykyisilla hinnoilla. Toimitukset nopea ja sitä mitä luvataan. Suosittelen.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Ei pidä unohtaa että E-ville seuraa silmä jäykkänä netin keskustelua ja lisäilee jatkuvalla syötöllä omia positiivisia arvostelujaan jotta huijaus saisi jatkua. Eihän se näyttäisi ollenkaan hyvältä jos vain todelliset / negatiiviset arvostelut näkyisi, vai mitä ville?
 

Yhteistyössä