VAROITUS: ei herkille! Hurjaa kuria (kylmä suihku, hot sauce..)

"lumihiutale"
Ei olis pitänyt katsoa...ihan sairasta touhua! Toinen kiljuu tuskissaan kylmästä ;( Ai kun pääsis vähän "jututtaa" tuota äitiä!!!

Tahtoo halaamaan omaa pientä!
 
"vieras"
Ei toi ole enää rankaisemista vaan kidutusta. Eikä kyse näytä olevan edes mistään hetkellisestä hermojen menettämisestä, pinnan palamisesta vaan kylmän rauhallisesta tietoisesta toiminnasta. Sadisti.
 
[QUOTE="vieras";23162189]Ei toi ole enää rankaisemista vaan kidutusta. Eikä kyse näytä olevan edes mistään hetkellisestä hermojen menettämisestä, pinnan palamisesta vaan kylmän rauhallisesta tietoisesta toiminnasta. Sadisti.[/QUOTE]

Sitähän se onkin ja äitihän videossa sanoikin etä poika on ollut viime aikoina aika kuriton joten pullo on pidetty kylppärissä kun sille on ollut paljon käyttöä...
Tää jotenkin niin uskomatonta :( Niin paljon kamaluuksia tapahtuu suljettujen ovien takana ja monet vanhemmat pitää tekojaan ihan oikeutettina ja luonnollisina :(

Kaikenlisäks poika on adoptoitu, mitä lienee joutunut kokemaan jo ennemmin :(

Onneksi tämä äiti tuomittiin teoistaan, toivottavasti menetti myös lapsensa!!

*muoks* uskomatonta:
The boy remains in the Beagley's custody. She is due in court March 21.
 
Viimeksi muokattu:
"niin"
Sadistista touhua. Äidiltä sekä kuvaajalta ja myös koko tv-ohjelmalta. Pitääkö sitä kaikki televisiossa näyttää?

Mutta mites nämä äidit, jotka vieroittavat rinnasta/tutista lapsensa laittamalla sinappia tms. ko. asiaan? Sadistista sekin. Eikö sen tisun/tutin voi vaan olla antamatta.

Olen itsekin vienyt lapseni jääkylmään suihkuun, mutta aiheesta. Nimittäin palovammojen takia.
 
[QUOTE="niin";23162286]Sadistista touhua. Äidiltä sekä kuvaajalta ja myös koko tv-ohjelmalta. Pitääkö sitä kaikki televisiossa näyttää?

Mutta mites nämä äidit, jotka vieroittavat rinnasta/tutista lapsensa laittamalla sinappia tms. ko. asiaan? Sadistista sekin. Eikö sen tisun/tutin voi vaan olla antamatta.

Olen itsekin vienyt lapseni jääkylmään suihkuun, mutta aiheesta. Nimittäin palovammojen takia.[/QUOTE]

Kuvaajahna oli 10-vuotias tytär jonka äiti on avrmaan pakottanut kuvaamaan... :(
Ja jos tota ei olis näytetty telkkarissa ei koko juttu olis tullut julki eikä asiasta olis tullut edes rikosoikeudellisia seuraamuksia!
 

Yhteistyössä