vapaakauppa. net

  • Viestiketjun aloittaja "tilaaja"
  • Ensimmäinen viesti
HuijatuksiTullut
Jep kokemusta löytyy nyt aivan liikaa. Suosittelen kaikkia kyseiselle sivustolle eksyviä pysymään kaukana koko yrityksestä ja sen huuhaa tuotteista. Tilasin 5 kpl kesähelteillä Artic Air nimistä jäähdytintä hintaan 49e/kpl. Kaikki 5kpl tulivat keskeneräisinä/rikkonaisina perille kuukauden päästä osasta jäähdyttimiä puuttui osia ja kaiken kukkuraksi nämä olivat vielä väärän merkkisiä jäähdyttimiä nimeltä Cool Air. Yritin olla yrityksen asiakaspalveluun yhteydessä useita kertoja puhelimitse sekä sähköpostitse täysin tuloksetta. Isoimmat virheeni tein siinä että päädyin tilaamaan nämä jäähdyttimet HUIJAUS SIVUSTOLTA mikä ei kanna mitään vastuuta asiakaspalvelusta saatikaan palautus/korjaus oikeudesta. Toinen virhe minkä tein on että maksoin nämä pankkikortilla enkä luottokortilla, sillä maksaessani luottokortilla olisin saanut rahani takaisin NETS luoton myöntäjältä nyt tämä kaikki jää omaksi harmikseni. Tästä sotkusta viisastuneena suosittelen kaikkia teitä jotka tämän luette harkitsemaan erittäin tarkkaan miltä sivustolta tilaatte ja mitä ennen kuin teette yhtään tilausta jotta teille ei käy niin kuin minulle. Sivustoja jotka kannattaa tarkistaa ennen kuin tilaa mistään mitään on https://wish.com , https://www.aliexpress.com ja http://www.alibaba.com/
 
vierailija
Älkää ikinä ostako mitään vapaakauppa.net huijariputiikista. Rahat menee ja tavaraa ette koskaan tule näkemään. Mitään todellista yhteydenottokeinoa ei kyseiseen putiikkiin ole.
 
vierailija
Nimissäni on julkaistu valheellinen arvostelu vapaakauppa.net yrityksen sivuilla. Arvostelu löytyy täältä https://www.vapaakauppa.net/yudeli-8-kuituinen-siima-1000m.…
Arvostelu on julkaistu muodossa:
Tein tilauksen 27. syyskuuta ja paripäivää myöhemmin tuli tilausvahvistus sähköpostiin. Sen jälkeen ei kuulunut mitään. Kysyin asiakaspalvelusta ja 22.10 tuli vastaus ja seuranta koodi postiin. Ehkä pari viikoa ja tuote tuli postise.
(Lähetetty 14.4.2020)
Tähdiksi on laitettu kolme tähteä hintaan ja laatuun. Tällaista arvostelua en ole antanut. Sen sijaan tämän kyllä:
Tein tilauksen 27. syyskuuta 2019 ja paripääivää myöhemmin tuli tilausvahvistus sähköpostiin. Sen jälkeen ei kuulunut mitään. Kysyin asiakaspalvelusta ja 22.10 tuli vastaus ja seuranta koodi postiin. Ehkä pari viikoa ja tuote tuli postise. Tälläisessa toimitus ajassa ei ole mitään epänormaalia kiinasta tilatessa 0 hinnalla. Eli ihan ok. Kurkkasin pakettiin ja sielä oli siimarulla jossa luki GHOTDA. En välittänyt vaan arvelin tuoteen olevan kuitenkin samaa tavaraa, mutta eri nimellä. Eihän Yudeli nimellä löydy kuin kahdelta suomalaiselta kiinan kaupalta siimaa.
Siiman käyttöön otto jäi sitten kevääseen. Silloin vasta aloin tutkia sitä tarkemmin. Siiman hankin pohja siimaksi hyrräkeloihini. Monofiili lisääpuolaan painoa ja heitot ovat lyhyempiä. Aattelin, että tästä riittää pohjasiima loppu iäksi. Keväällä aloin tutkia siimaa trkemmin ja totesin sen erittän pehmeäksi. Uteliaisuuttani kelasin shimano calcutan puolan täyteen tätä siimaa. Koska siima oli paksua 0,37 niin sitä mahtui puolalle noin 70 metriä. Paksuus on mielestäni alakanttiin ilmoitettu. Heitto pituudeksi 250cm Shimano Yasei Red AX Pike vavalla 28 g lusikka lennähti hieman alle 40 metriä. Näin paksulle siimalle hyvä tulos. Ei yhtään jarrua ja puola aivan hölänä eikä yritystäkään sotkeentua. Päätin hankkia parirullaa ohuempi versioita ihan koe mielessä ja Googletin GHOTDA; kävi ilmi että tuotetta saa ostettua halvempaan hintaan AliExpresistä eivätkä speksit täsmää. 8 säikeinen GHOTDA 0.37 ilmoittaa vetolujuudeksi 24kg ja Yudeli 31,7 kg.
Sanotaan, että sitä saa mitä tilaa, mutta näyttää siltä ettei tästä kaupasta saa, joten en voi mitenkään suositella.
Tähditys oli kaksi tähteä. Tulen vaatimaan yritystä poistamaan arvostelun joka todellakin on omalla nimelläni. Minä kun en puskista huutele.
Kehotan kaikkia olemaan käyttämäät ko yritystä.
 

Yhteistyössä