VALKOINEN KUORRUTUS mokkaruuduille, onko kellään

No ihan perus-perusjuttu olisi pelkkää tomusokeria ja vettä... vaikka vähän sitruunamehua sekaan jos makua kaipaa. Valkoinen suklaa kuulosti kanssa älyttömän hyvältä... eikös sitä myydä ihan leivontaan tarkoitettua suklaata, ei varmaan kovetu niin helposti? Ei se kyllä muutenkaaan kovetu, kun muistaa sulattaa hiljakseen vesihauteessa, ei liian kuumassa. =)
 
laita vähä rasvaa sekaan ja anna olla pöydällä ettei rasva kovetu.
tai sitten laita ihan pelkkää tomu sokeria ja vähän sitruuna mehua sekaan mauksi.
tai sitten porkkana piiakan päällinen :p
100 g sulatejuustoa
60 g voita
n.3 dl tomusokeria (paketillinen)
3 tl vaniljasokeria
 
no entäs jos sulattaa valkosuklaata ja siinä seassa voita?eikö siitä sillon tuu vähä lötkömpää...? :whistle:
ainaki ku tekee pätkiskakun niin siihen päällehän sulatetaan suklaata+voita ja ei se nyt niin kovaa oo ettei leikkattua saa :)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 24.05.2007 klo 12:41 pienenhetken kirjoitti:
no entäs jos sulattaa valkosuklaata ja siinä seassa voita?eikö siitä sillon tuu vähä lötkömpää...? :whistle:
ainaki ku tekee pätkiskakun niin siihen päällehän sulatetaan suklaata+voita ja ei se nyt niin kovaa oo ettei leikkattua saa :)
Pätkiskakun :p Oisko antaa ohjetta...
 

Yhteistyössä