Vadelmakakun päällys

  • Viestiketjun aloittaja anita
  • Ensimmäinen viesti
anita
Kun teen vadelmakakun jonka pinnalle laitan vadelmia ja kiilteen, niin levitänkö marjat ja kiilteen koko kakun päälle ja pursotan kerman sitten kiilteen päälle vain jätänkö reunat tyhjiksi ja pursotan kerman siihen?
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Muikkis:
Niin, tai tosiaan noin miten Sannulii neuvoo, eli kiille kyllä kannattaa laittaa viimesenä, kunhan se ei oo hirveän kuumaa, ettei kerma sula:)
Miksi se kiille kannattaa laittaa viimeisenä? Olin ajatellut että aamuksi jäisi ainoastaan kermavaahdon pursotus ja kakku olisi muuten valmis...
 
taitaa tulla jo myöhässä tää vastaus, mutta kiille valuu helposti kakun reunoja pitkin kun tekee niin että kiille ensin ja kerma sitten. Mutta oon siis käyttänyt molempia tapoja ja kummatkin toimii :)
 

Yhteistyössä