Vaatteiden tuunaajat, apua! Miten saisin reikäisistä farkuista käyttökelpoiset aikuisempaan makuun?

Sis. kuvan! Mulla on siis nettikirppikseltä ostetut farkut, joissa on nilkan kohdalla ihanat lahkeet (rypytykset ja nappeja) ja hyvin istuva persosa. Muuten lahkeet ovatkin aika käyttökelvottomat, revitty malli plus pari tahatontakin (?) reikää.

Voin tietysti pitää housujen alla farkunvärisiä välihousuja, mutta reiät näkyvät silti, helpointa olisi jos lahkeet voisi pätkäistä kokonaan ja vaihtaa toiset tilalle?! Onkohan miten mahdoton homma tai tökerö lopputulos, väriero saa kyllä näkyä mutta mietin miten eri farkkukankaat käyttäytyvät yhdessä jne. ?

*Muokkasin, jospa otsikon "käsityöihminen" olisi parempi kuin aiempi "vaatteiden tuunaaja", itse ainakin inhoan tuunaus-sanan ylikäyttöä.
 
Viimeksi muokattu:
.....
Hmm. Mitä vikaa revityissä? Jos reiät ja repaleet ovat aitoja, silloinhan se vasta hienoa onkin ;) Sellaiset valmiiksirevityt farkut ovat lähinnä noloja.

Tuollaiseen pätkimiseen en kyllä lähtisi ellei ole jotain selkeää ideaa siinä. Siis pelkän korjailun vuoksi en tekisi, lopputulos näyttäisi varmasti oudolta.
 
Iki-ihana
Jos olisi kuvaa farkuista, voisi olla helpompi sanoa mitä niille voisi tehdä. Jos molemmat farkkukankaat on saman paksuisia ja tyyppisiä (ei siis vaikkapa toinen stretchiä ja toinen ei), ja jos molempia kankaita on pesty aikaisemmin, niin ei pitäisi tulla yllätyksiä.
 
La Ila
Paikkaisin reiät laittamalla nurjalle puolelle jotain kangasta riippuen sun muusta tyylistä. Siis sillä tavalla, että reikien reunahapsut jäävät näkyviin.

Mieti, millaisten kenkien ja yläosien kanssa käyttäisit noita ja laita mätsäämään..

Rokkimimmille ohutta ja pehmeää, mustaa nahkaa.
Hippitytölle paksuhkoa kukkaispuuvillaa.
Pelkistetystä tyylistä pitävälle esim marimekon raitakangasta.
 
  • Tykkää
Reactions: Tapetilla
Reikien paikkaaminen ois tottakai paaaljon helpompaa kuin koko lahkeiden vaihto.. Hmm.
Entäs paikat (päälle ommellut) tai jopa paikkojen käyttö JA nurjan puolen paikoitus, meneekö liian pellehenkiseksi? :xmas: Tyyli on semmoinen simppeli-opiskelija-kirppari -sekoitelma.
 

Yhteistyössä