Vaatteiden lahjoitus orpokotiin?

löysin juuri tuon hylätyt lapset ryn sivut ja laitoin sinne viestiä :) itsestä jotenki tuntuu paremmalta lähettää venäjänsuunnalle ne kun siellä on se hätä vaatteista kovempi :( itse myyn kirpparilla pois suurimman osan vauvan vaatteista vaan aina jää lojumaan nuita joita ei ees kannata myyntiin laittaa..
 
mun mielestä
Eihän nyt oikeasti tarpeessa oleville kannata mitään huonoja, kirpparillekaan kelpaamattomia vaatteita lähettää... Ehdottomasti puhtaita ja ehjiä, ulkovaatteetkin kulumattomia ja lämpimiä, ja muutenkin mahdollisimman hyvin kulutusta, pesua ja kovaa käyttöä kestäviä vaatteita vain.
 
"lOllO"
[QUOTE="kultakutri";24883262]Voit lahjoittaa vaatteet jso ei orpokotiin niin oman kaupungin/kunnan turvakotiin!!
ja taatusti menisi hyvään tarkoitukseen :)[/QUOTE]

:LOL: Suomessako on niin köyhiä turvakodin asukkaita että eivät pärjää ilman lahjoituksia? tollo!
 
[QUOTE="lOllO";24883292]:LOL: Suomessako on niin köyhiä turvakodin asukkaita että eivät pärjää ilman lahjoituksia? tollo![/QUOTE] ei välttämättä pärjää... esimerkiksi pahasti päihdeongelmaiset ei välttämättä saa ostettua lapselleen vaatteita ja onhan niitäkin ihmisiä joilla vaikkapa palaa talo ja kaikki tavarat ja joutuvat tukiasuntoon :/
 
  • Tykkää
Reactions: Wolt
Taena
Ainakin Pietarissa ovat nykyään jo niin kranttuja lastenkodeissa, että kehtasivat sanoa, että eivät halua käytettyjä vaatteita. Haluavat kuulemma pukea lapset kauniisti.
 

Yhteistyössä