Vaatteet tarhassa ja kerhoissa?

Eli kehtaako sitä samaa paitaa käyttää seuraavanakin päivänä jos on ihan puhdas ja sillon edellisenä päivänä otettu käyttöön?
Meillä 5-vee poika alottaa kerhon ja nyt jo tuntuu että pitäs olla eri paita sit toisena kerhopäivänä,vaikka ei ois niinku likanen.Kyl mie niinku kotioloissakin piän toisenkin päivän puhdasta samaa paitaa =)
Että mites te muut?
 
Mun lapsilla on päiväkodissa joka päivä eri vaatteet. Sisävaatteet siis, ulkovaatteet on usein samat kuin edellisenäkin päivänä.
Mutta eipä noilla koskaan sama paita säily puhtaana seuraavaan päivään asti... :D
 
Meillä kotona ollessa saatetaan käyttää noilla isommilla (4 ja 5v) parikin päivää samoja vaatteita,jos eivät mee likaisiksi. Kuopuksella 1,5v. vaihdetaan ainakin kerran päivässä puhtaat vaatteet, iltaisin hänen kaikki vaatteet menee pyykkikoriin. Nyt esikoinen aloitaa eskarin, ja luulenpa että joka päivä eri vaatteet päälle,jos ei likaisia, niin sitten kaappiin oottamaan vaikkapa seuraavaa päivää.
 
No meillä tyttö käy suihkussa/kylvyssä/saunassa vain kahdesti viikossa yleensä ja silloin vaihdamme kaikki puhtaat vaatteet ja yöpuvun. Jos on joku päivä likaantunut paita tai housut, ne vaihdamme tarvittaessa. Alushousutkinja sukat vaihdamme yleensä vain kahdesti viikossa, eivät ne ole likaiset. Tyttömme 4 vee siis pienessä pphoitopaikassa, ei tule paljon sotkua päivän aikana ! Vaihtovaatteet on silti aina laukussa mukana.
 
No meillä menee yleensä parhaimmillaan kahdet housut, alkkarit ja paidat tarhapäivän aikana. Tosin poika on vielä alle kolme. Kyllä sieltä joku tahra löytyy ja kyllä ne lattiat ovat ihan kiitettävän likaisia. Viimeistään kotona tulee sukkiin jotain :whistle: . Eli 95%:sti menee pesuun. Minä laitan koko viikon vaatteet kerralla valmiiksi + osan varavaatteista...

Mutta en minä pesuun sen takia pistä, että en kehtaisi samaa paitaa uudestaan pistää seuraavana päivänä päälle. Jos se on syy, niin pistä paita talteen ja pue vasta sitä seuraavana päivänä päälle. Näin teen usein omien vaatteiden kanssa, jos en halua samaa paitaa seuraavana päivänä päälle pistää.


 
:snotty: meillä kyllä menee vaihtoon jokapäivä... ei ole ollut puhtaana vaatteet päivää kauempaa ja alusvaatteet mene ehdottomasti vaihtoon jokapäivä vaikka puhtaat oiskin. Niin juu farkut ja hameet jos ei sattumoisin ole likaisia niin voipi käyttää seuraavana päivänä tai sitten laitetaan pinoon käytetyt mutta puhtaat ja laitetaan joku toinen päivä sitten päälle.
 
Meillä tehdään aika usein niin, että aluspaita menee pyykkiin ja muut pikkuvaatteet (sukat, kalsarit), mutta päällipaita ei, koska poika ei ole se päällä syönyt päiväkodissa ja voi olla ihan puhdas. Eli kyllä mun mielestä voi pitää useammankin päivän samoja vaatteita (paita ja sisähousut) jos eivät ole pahasti likaisia.
 
Alushousut ja sukat meillä vaihdetaan päivittäin (joskus monestikin :D ) mutta jos paita ja housut jostain kumman syystä on jääneet puhtaiksi niin tottakai ne laitetaan vielä päälle! Tosi epäekologista pestä puhtaita vaatteita!
 
Alkkarit ja sukat vaihdetaan joka päivä, mutta jos housut ja paidat selvästi ovat ihan puhtaita ja ei tahroja näkyvissä, saa lapset mennä seuraavanakin päivänä samoilla vaatteilla, ja sitten on se tuoksu, mitä pitää nuuhkia ja siitäkin tietää onko puhtaita.

 
Meilläkin alkkarit ja sukat menee pyykkikoriin joka ilta, paita ja housut menee 2 päivää päällä päivää jos eivät ole likaisia, mutta siis max tuo 2, ei kyllä ykeensä ole ihan puhtaita päivänkään jälkeen joten silloin vaihdetaan. Kylpyilta on joka toinen päivä ja silloin viimeistään laitetaan päälly vaatteetkin pyykkiin, olipa näkyvää tahraa tai ei, yöpaidat samoin vaihdetaan aina kylpyiltana. Tyttö on vasta 1v 4kk joten hällä usein on vaihdettu jo tarhassa paita ja sit pitää monesti vielä illalla kotonakin laittaa pyykkiin se just tarhassa vaihdettu paita..
 
Minuakaan ei hävetä laittaa lapselle toisena päivänä samoja vaatteita, jos ne ovat puhtaita. Jos on ruoka- tms. tahroja, vaatteet menevät pesuun. Samoin, jos pph:lla on ollut likaiset lattiat eli sukat ovat mustat. Likaisia vaatteita ei tarvitse useana päivänä käyttää.
Alushousut menevät vaihtoon joka päivä.
 

Yhteistyössä