Vaaleanpunainen lipasto

Hei,

kertokaapas mistä löytäisi tytölle sievän vaaleanpunaisen lipaston vaatteita varten? Näin joskus netissä prinsessa-lipaston, mutta enää ei sellaista löydy. Netistä on tullut ikeat, askot, sotkat jne.selattua läpi, mutta vaaleanpunaista ei ole tullut vastaan.
 
Mitä jos itse maalaat jonkun edullisen löytämäsi lipaston vaaleanpunaiseksi...? Maaliosastoilla on myös kivoja sapluunamalleja, joilla voi tehdä kauniita kuvioita ja saada näin lipastoon "prinsessatehostetta"... =)
 
täytyypä laittaa mietintämyssyyn. Maalaus jää kyllä miehen kontolle, kun itse ei supistelujen vuoksi kykene kyykkimään eikä oikein muutakaan tekemään - lykkää vain lipaston talliin autoletkan jonoksi :LOL:
 
tietoa tuosta ikeasta. Meillä oli alustavasti suunnitelmissa käydä ens viikolla siellä katsomassa tarjonnat, mutta eipä tarvi lähteä Tampereen seudulta sinne saakka, jos oli tavara varastosta tilapäisesti loppu!
 
Ikeassa on toinenkin vaal pun lipasto kuin tuossa linkissä (muistaakseni malm sarjaa) ja hintaa samoin alla 100 ?. on paljon yksinkertaisemman näköinen, netistä en nyt löytänyt, mutta muistan harkinneeni sitä n. 2 vko sitten lastenhuoneeseen. Kannattaa soittaa kysyä :wave:
 
selailin jossain vaiheessa ikean nettisivuja ja löysin silloin kaksi eri vaaleanpunaista lipastoa. nyt en ole enää löytänyt nettisivuilta sitä toista vaihtoehtoa, ilmesesti se on juuri se nytyn tarkoittama malli, joka on loppunut tilapäisesti varastosta. kiitoksia kovasti tiedoistanne! ilmoitelkaa vielä, jos sattuu löytymään muita vaihtoehtoja! =)
 

Yhteistyössä