Uusin inhokkini! Saattaa olla hyvänmakuistakin, mutta hemmetti

  • Viestiketjun aloittaja aaargh
  • Ensimmäinen viesti
aaargh
NYHTÖPOSSU!!! Voi luoja paratkoon, että sellainenkin on menty keksimään.
Tuo sana itsessään on niin ällöttävä, että en halua edes tietää, miltä maistuu tämä nykyajan muotivillitysruoka. Tuntuu facebookissakin olevan joka toisella tyypillä illanistujaisten herkkuna.
 
jaaaa
[QUOTE="vieras.";29692316]Nyhtöpossu on tuota pulled porkia eli uunissa pitkään haudutettua mureaa possua.[/QUOTE]

Lämmin kiitos suomennoksesta;) en ole koskaan edelleenkään kuullut nyhtöpossusta. Pulled pork ei ole mikään uusi keksintö.
 
"sini"
En ole ikinä kuullutkaan. Mitä se on? Miten valmistetaan?

Mielikuva sanasta tulee esim. kasslerista, joka on haudutettu monta tuntia ja tarjoillaan "revittynä". Olenko ihan hakotiellä?
 
[QUOTE="sini";29692444]En ole ikinä kuullutkaan. Mitä se on? Miten valmistetaan?

Mielikuva sanasta tulee esim. kasslerista, joka on haudutettu monta tuntia ja tarjoillaan "revittynä". Olenko ihan hakotiellä?[/QUOTE]

et.
 
"hmm"
[QUOTE="sini";29692444]En ole ikinä kuullutkaan. Mitä se on? Miten valmistetaan?

Mielikuva sanasta tulee esim. kasslerista, joka on haudutettu monta tuntia ja tarjoillaan "revittynä". Olenko ihan hakotiellä?[/QUOTE]

se on tooosi pitkään kypsytettyä ja älyttömän mureaa possua, jonka liha ihan käsissä menee irrallisiksi säikeiksi :) herkkua
 
Ken guru
Alkuperäinen kirjoittaja Kikka ja tytöt;29692561:
mun oli pakko guuklata että mitä toi tarkottaa ja tohgan on siis iahan tavallista paistettua lihaa joak palotellaan. mitä ihmeellistä tossa on???
Ei siinä mitään ihmeellistä olekaan. On vaan todella mureaa lihaa verrattuna moniin muihin. On meillä karjalanpaistilihatkin aika nyhtöpossua ja nyhtönautaa kun on niin monta tuntia uunissa. Lihat vaan pitää valmistaa niin ettei ne kuivu.
 
vierass
Käytetään siitä nimitystä riipi possu. Jos pidät pitkään haudutetusta karjalanpaistissta, niin aika samanmoista se liha on olemukseltaan, mausteet on vaan erilaiset.

Ylikypässsä possua ja voidaan maustaa monella eri lailla.
 
No joo, samanlainen villitys kuin avodadopasta jokin aika sitten. Kaikkien pitää tehdä kun on muotia, harva tykkäs. Mä oon tehny kaks nyhtöpossua eri resepteillä. Musta ei ollu kovin kummoista ruokaa, tai siis lisuketta eihän sitä oikein ruokana voi syödä, nimenomaan jossain illanistujaisissa tai keittolounaan lisänä.
 

Yhteistyössä