uuniranskiksista kysymys

  • Viestiketjun aloittaja kolmen lapsen kotiäiti
  • Ensimmäinen viesti
kolmen lapsen kotiäiti
en ole aikoihin laittanut ranskalaisia uuniin, aattelin ett jos viikonloppuna laittais, mutta mitkä ois parhaita.. niit ku on kaupan pakastealtaas n. miljoona erilaista.
 
"joopa"
Minä valitsen aina sen perusteella, että mitkä on paistettu rypsi- tai oliiviöljyssä. Ja lisäksi tykkään ennemmin tikuista kuin paksuista poimutetuista.

Suurin osa pakasteranskiksista on palmuöljyssä uitettuja. Älytöntä.
 
ohhoh
Tässä vertailun vuoksi oikea migreenipommi:
Ranskalaiset | ekoodi.com
Sori, ei lukenut tuolla, mutta migreeni tulee siitä Mäkkärin annoksesta, missä on pansuolaa:

"Raaka-aineet: Ranskalaiset , isot (L)

Ranskalaiset perunat (valmistaja Lamb Weston/Meijer, Hollanti)
Peruna, osittain kovetettu rypsiöljy. Ravintolassa maustamiseen käytetään Pansuola mineraalisuolaa.

Pansuola mineraalisuola (valmistaja Oriola Oy, Suomi)
Ranskalaiset perunat ja paneroitu kalapihvi maustetaan Pansuola mineraalisuolalla. Saat ranskalaiset halutessasi myös suolaamattomina."

Mut ksantaanikumi potuissa on ihan turha. Kurkku tulee siitä kipeäksi.
 

Yhteistyössä