Uunimakkara, miten se tehdään?

  • Viestiketjun aloittaja oikeesti
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Uunimakkaran valmistus alkaa uunin esilämmittelyllä. Kun uuni on lämmennyt, työnnetään kovettunut makkara uuniin. Sitä liikutellaan uunissa mielellään niin kauan, että uuni laukeaa. Tätä helpottaa, jos makkara on niin lihaisa, että se ottaa kiinni uunin seiniin. Sen jälkeen makkara kypsyy (pehmenee) täytteen valuessa uuniin.

Lauennut uuni tarkastelussa:
Oletko ihan itse kuvassa :LOL:
Menikö sulla yksärit palstalle:D
 
vierailija
Ajatella, että jos ne mukamakkarat ja fosfaattiruiskeet lihaan olisi kielletty, olisi ihmiset saaneet syödä kunnollista ruokaa, eikä mitään ylituotantoa olisi:geek:
Olisi possuista tehty lehtipihvejä ja ihmiset olis terveitä. Jos ei olis lääkitty Roaccutanella, ostaisivat muumaalaisetkin sitä possua mielellään. Kukaan ei siis todellisuudessa kanna vastuuta asioista. Kuluttaja on kuningas vain periatteessa, mutta käytännössä ei ole tarkoituskaan, että ihmiset olisivat terveitä.

En löydä arenalta sitä kyselytuntia, mikä pitkästä aikaa oli asiasta, mutta ei edes uutisissa ollut aiheesta kuin pieni maininta - onneksi satuin katsomaan sen, mutta ei ne tosiaan aiokaan tehdä asialle mitään. Toisen ohjelman löysin, jossa on jo useampi jakso.
Odotan famipalan kommenttia; kun ei uskalla linkkiä avata, nostin:whistle:
 
vierailija
No onhan, mutta eivät vaan ole kirjanneet reseptejään tähän. Minne se majuri kuukahti, kun tykkäsi siitä keitettynä - niin, ei se ole uunimakkaraa silloin:cool:
http://www.ebm-guidelines.com/xmedia/duo/duo94326.pdf
itse täällä on kertonut elinsiirrostaan, kun ei ilman grillisavuja voi olla vieläkään. Höyrystyneenä ne kaikki menevät elimistöön tehokkaimmin - siksi tupakkakin on aikoinaan keksitty/kehitetty:alien:
 
vierailija
Ajatella, että jos ne mukamakkarat ja fosfaattiruiskeet lihaan olisi kielletty, olisi ihmiset saaneet syödä kunnollista ruokaa, eikä mitään ylituotantoa olisi:geek:
Olisi possuista tehty lehtipihvejä ja ihmiset olis terveitä. Jos ei olis lääkitty Roaccutanella, ostaisivat muumaalaisetkin sitä possua mielellään. Kukaan ei siis todellisuudessa kanna vastuuta asioista.
----mutta ei ne tosiaan aiokaan tehdä asialle mitään. Toisen ohjelman löysin, jossa on jo useampi jakso.
"6/9. Yhtälö. Kuinka monta skeittilautaa tarvitaan torniin, joka on yhtä korkea kuin cheerleadereiden muodostama kolmikerroksinen pyramidi? Onnistuuko Sabine laskemaan tornin korkeuden oikein yhtälön avulla?
Näkyy arenalla(y)
 
vierailija
Ilonpilaaja.
Ei tässä ketjussa nyt oleteta että HK:n sininen on jokaisen palstalaisen pääelintarvike.
Mutta kun on.
Sie voisit poistaa ne makkarat haisemasta julkisilla paikoilla, kun niistä kuumennettuna tulee höyryjä, mitkä yskittää. Kyllä meilläkin makkaraa syödään, mutta niin, että yhdellä makkaralla voi maustaa kokonaisen aterian. Eilen viimeksi tein sellaisen kaalipadan, jossa oli paljon lihaa, omakasvattamaa perunaa. Yhden makkaran suola (oli merisuolaa, kun se pakkuuntumisenestoaine (järjetöntä laittaa sellaista MAKKARAAN tai JUUSTOON, jos haluaa tuotteen pysyvän edes jotenkin kasassa!) yskittää. HK:n tuotteisiin en koske enää edes vahingossa - niin nälkä ei tule. Perunakuitu sisältää fluatsinamit ja solaniinit, glykoalkaloidit ja glyfosaatit - mikä on älytöntä, kun ei perunankasvatuksessa edes sellaista tarvitse käyttää, kun ne multauksessa katoaa kokonaan:devil:
 
vierailija
Ajatella, että verottaja aikoi katsoa sormien läpi talkoomakkarat, mutta kaikki muu on sopimatonta talkooväen kestitsemistä:alien:
Kunnon filepihvit niittylihasta täytyy myös hyväksyä, tai ei saa talkooväkeä koskaan kasaan - kuka niitä sitten tarvitseekaan:geek:
 
vierailija
Eilen tein ite uunimakkaraa perunamuusi pedillä :p
Eka ihan perus muussin väsäsin, sitte lenkkimakkaraan viillot ja niihi viiltoihin juusto palaset.
Lenkki uunivuokaan ja muusi lenkkien keskelle ( lenkit vuuan reunoille ) . Sit viipaloin sipulia toiseen päähän vuokaan ja muutama voinokare viiden päälle, toiseen päähän taas pakaste vihanneksia. Koko paketti uuniin 200c n.30min..kohan makkarat ja muusi oli ruskistunu. Nam :p
 
vierailija
Ajatella, että verottaja aikoi katsoa sormien läpi talkoomakkarat, mutta kaikki muu on sopimatonta talkooväen kestitsemistä:alien:
Kunnon filepihvit niittylihasta täytyy myös hyväksyä, tai ei saa talkooväkeä koskaan kasaan - kuka niitä sitten tarvitseekaan:geek:
Tästä täytyy tehdä aloite. Saadaan nähdä kunnollista teatteria kaamosajan ratoksi:
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/verottaja-rauhoittelee-talkoomakkarat-saa-syödä-ilman-veroja-1.186548
 

Yhteistyössä