Uunimakkara, miten se tehdään?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja oikeesti
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Uunimakkaran valmistus alkaa uunin esilämmittelyllä. Kun uuni on lämmennyt, työnnetään kovettunut makkara uuniin. Sitä liikutellaan uunissa mielellään niin kauan, että uuni laukeaa. Tätä helpottaa, jos makkara on niin lihaisa, että se ottaa kiinni uunin seiniin. Sen jälkeen makkara kypsyy (pehmenee) täytteen valuessa uuniin.

Lauennut uuni tarkastelussa:
pos.jpg
Oletko ihan itse kuvassa :LOL:
Menikö sulla yksärit palstalle:D
 
Ajatella, että jos ne mukamakkarat ja fosfaattiruiskeet lihaan olisi kielletty, olisi ihmiset saaneet syödä kunnollista ruokaa, eikä mitään ylituotantoa olisi:geek:
Olisi possuista tehty lehtipihvejä ja ihmiset olis terveitä. Jos ei olis lääkitty Roaccutanella, ostaisivat muumaalaisetkin sitä possua mielellään. Kukaan ei siis todellisuudessa kanna vastuuta asioista. Kuluttaja on kuningas vain periatteessa, mutta käytännössä ei ole tarkoituskaan, että ihmiset olisivat terveitä.

En löydä arenalta sitä kyselytuntia, mikä pitkästä aikaa oli asiasta, mutta ei edes uutisissa ollut aiheesta kuin pieni maininta - onneksi satuin katsomaan sen, mutta ei ne tosiaan aiokaan tehdä asialle mitään. Toisen ohjelman löysin, jossa on jo useampi jakso.
Odotan famipalan kommenttia; kun ei uskalla linkkiä avata, nostin:whistle:
 
Ajatella, että jos ne mukamakkarat ja fosfaattiruiskeet lihaan olisi kielletty, olisi ihmiset saaneet syödä kunnollista ruokaa, eikä mitään ylituotantoa olisi:geek:
Olisi possuista tehty lehtipihvejä ja ihmiset olis terveitä. Jos ei olis lääkitty Roaccutanella, ostaisivat muumaalaisetkin sitä possua mielellään. Kukaan ei siis todellisuudessa kanna vastuuta asioista.
----mutta ei ne tosiaan aiokaan tehdä asialle mitään. Toisen ohjelman löysin, jossa on jo useampi jakso.

"6/9. Yhtälö. Kuinka monta skeittilautaa tarvitaan torniin, joka on yhtä korkea kuin cheerleadereiden muodostama kolmikerroksinen pyramidi? Onnistuuko Sabine laskemaan tornin korkeuden oikein yhtälön avulla?
Näkyy arenalla(y)
 
Ilonpilaaja.
Ei tässä ketjussa nyt oleteta että HK:n sininen on jokaisen palstalaisen pääelintarvike.
Mutta kun on.
Sie voisit poistaa ne makkarat haisemasta julkisilla paikoilla, kun niistä kuumennettuna tulee höyryjä, mitkä yskittää. Kyllä meilläkin makkaraa syödään, mutta niin, että yhdellä makkaralla voi maustaa kokonaisen aterian. Eilen viimeksi tein sellaisen kaalipadan, jossa oli paljon lihaa, omakasvattamaa perunaa. Yhden makkaran suola (oli merisuolaa, kun se pakkuuntumisenestoaine (järjetöntä laittaa sellaista MAKKARAAN tai JUUSTOON, jos haluaa tuotteen pysyvän edes jotenkin kasassa!) yskittää. HK:n tuotteisiin en koske enää edes vahingossa - niin nälkä ei tule. Perunakuitu sisältää fluatsinamit ja solaniinit, glykoalkaloidit ja glyfosaatit - mikä on älytöntä, kun ei perunankasvatuksessa edes sellaista tarvitse käyttää, kun ne multauksessa katoaa kokonaan:devil:
 
Ajatella, että verottaja aikoi katsoa sormien läpi talkoomakkarat, mutta kaikki muu on sopimatonta talkooväen kestitsemistä:alien:
Kunnon filepihvit niittylihasta täytyy myös hyväksyä, tai ei saa talkooväkeä koskaan kasaan - kuka niitä sitten tarvitseekaan:geek:
 
Eilen tein ite uunimakkaraa perunamuusi pedillä :p
Eka ihan perus muussin väsäsin, sitte lenkkimakkaraan viillot ja niihi viiltoihin juusto palaset.
Lenkki uunivuokaan ja muusi lenkkien keskelle ( lenkit vuuan reunoille ) . Sit viipaloin sipulia toiseen päähän vuokaan ja muutama voinokare viiden päälle, toiseen päähän taas pakaste vihanneksia. Koko paketti uuniin 200c n.30min..kohan makkarat ja muusi oli ruskistunu. Nam :p
 

Yhteistyössä