Oletko ihan itse kuvassaUunimakkaran valmistus alkaa uunin esilämmittelyllä. Kun uuni on lämmennyt, työnnetään kovettunut makkara uuniin. Sitä liikutellaan uunissa mielellään niin kauan, että uuni laukeaa. Tätä helpottaa, jos makkara on niin lihaisa, että se ottaa kiinni uunin seiniin. Sen jälkeen makkara kypsyy (pehmenee) täytteen valuessa uuniin.
Lauennut uuni tarkastelussa:
kuka ei ole kuullut tuota?Helsingin kauppiaat - kirjoitusvirhe oli.
Irma taas...!Tee viiltoja nboin sentin väili ja tunge väleihinb juustoa niin paljon kuin haluat (kalu kalu kalu). Vie aurinkoon ulos esim. parvekkeelle ja anna olla 4 tuntia niin, että juusto sulaa. Vit sillä aikaa olla netissä tai hoitaa v-mäistä kakaraasi ja opettaa käytöstapoja ettei muiden tarvitse.
Odotan famipalan kommenttia; kun ei uskalla linkkiä avata, nostinAjatella, että jos ne mukamakkarat ja fosfaattiruiskeet lihaan olisi kielletty, olisi ihmiset saaneet syödä kunnollista ruokaa, eikä mitään ylituotantoa olisi
Olisi possuista tehty lehtipihvejä ja ihmiset olis terveitä. Jos ei olis lääkitty Roaccutanella, ostaisivat muumaalaisetkin sitä possua mielellään. Kukaan ei siis todellisuudessa kanna vastuuta asioista. Kuluttaja on kuningas vain periatteessa, mutta käytännössä ei ole tarkoituskaan, että ihmiset olisivat terveitä.
En löydä arenalta sitä kyselytuntia, mikä pitkästä aikaa oli asiasta, mutta ei edes uutisissa ollut aiheesta kuin pieni maininta - onneksi satuin katsomaan sen, mutta ei ne tosiaan aiokaan tehdä asialle mitään. Toisen ohjelman löysin, jossa on jo useampi jakso.
Selvittikö kukaan tarkemmin?Mistä mahtaa tulla se perunakuitu, kun kaupoissa näyttää olevan vihertyneitä perunoita niin paljon: solaniinia eikä sitä saa syödä ollenkaan!
http://www.hus.fi/sairaanhoito/sairaanhoitopalvelut/myrkytystietokeskus/Lisatietoa/Documents/Myrkylliset kasvit.pdf
No onhan, mutta eivät vaan ole kirjanneet reseptejään tähän. Minne se majuri kuukahti, kun tykkäsi siitä keitettynä - niin, ei se ole uunimakkaraa silloinIlonpilaaja.
Ei tässä ketjussa nyt oleteta että HK:n sininen on jokaisen palstalaisen pääelintarvike.
Irma juurikin riehuu toisella puolella meidän palloaIrma taas...!
http://www.ebm-guidelines.com/xmedia/duo/duo94326.pdfNo onhan, mutta eivät vaan ole kirjanneet reseptejään tähän. Minne se majuri kuukahti, kun tykkäsi siitä keitettynä - niin, ei se ole uunimakkaraa silloin
"6/9. Yhtälö. Kuinka monta skeittilautaa tarvitaan torniin, joka on yhtä korkea kuin cheerleadereiden muodostama kolmikerroksinen pyramidi? Onnistuuko Sabine laskemaan tornin korkeuden oikein yhtälön avulla?Ajatella, että jos ne mukamakkarat ja fosfaattiruiskeet lihaan olisi kielletty, olisi ihmiset saaneet syödä kunnollista ruokaa, eikä mitään ylituotantoa olisi
Olisi possuista tehty lehtipihvejä ja ihmiset olis terveitä. Jos ei olis lääkitty Roaccutanella, ostaisivat muumaalaisetkin sitä possua mielellään. Kukaan ei siis todellisuudessa kanna vastuuta asioista.
----mutta ei ne tosiaan aiokaan tehdä asialle mitään. Toisen ohjelman löysin, jossa on jo useampi jakso.
Mutta kun on.Ilonpilaaja.
Ei tässä ketjussa nyt oleteta että HK:n sininen on jokaisen palstalaisen pääelintarvike.
Onkohan vieläkin? Askorbiinihapon takia ei voi ostaa nykyään kuin harvoja makkaroita eikä niitä siedettäviä kannata mainita täällä: jää itse ilman
Kivikylän makkaroissa on myös glutamaatteja
https://svenska.yle.fi/artikel/2014/02/11/frammande-amnen-i-maten
Olihan tuossa makkarassakin fosfaattia E450
Näkyy vielä videoarkistossa se ohjelma
Eilen tein ite uunimakkaraa perunamuusi pedillä
Eka ihan perus muussin väsäsin, sitte lenkkimakkaraan viillot ja niihi viiltoihin juusto palaset.
Lenkki uunivuokaan ja muusi lenkkien keskelle ( lenkit vuuan reunoille ) . Sit viipaloin sipulia toiseen päähän vuokaan ja muutama voinokare viiden päälle, toiseen päähän taas pakaste vihanneksia. Koko paketti uuniin 200c n.30min..kohan makkarat ja muusi oli ruskistunu. Nam
Tästä täytyy tehdä aloite. Saadaan nähdä kunnollista teatteria kaamosajan ratoksi:Ajatella, että verottaja aikoi katsoa sormien läpi talkoomakkarat, mutta kaikki muu on sopimatonta talkooväen kestitsemistä
Kunnon filepihvit niittylihasta täytyy myös hyväksyä, tai ei saa talkooväkeä koskaan kasaan - kuka niitä sitten tarvitseekaan
"Takrolimuusia saat juomavedestä