Uudet nettisivut lastenhoidosta ym. - mitä olette mieltä?

no jaa
Pikaselasin sivuja, varmaan ihan hyvät sellaiselle joka ei oikeasti tiedä raskausajasta, synnytyksestä ja lapsenhoidosta mitään. Teksti selkeää ja ymmärrettävää mutta lähdeviitteitä aivan liian vähän, lisäksi itse ainakin kaipaisin paaljon syvemmälle menevää tekstiä, syitä, seurauksia ja lisää tietoa.. :) Näitä vois verrata vaikka jonkun yrityksen huonosti tehtyihin nettisivuihin: sieltä selviää yrityksen nimi, yhteystiedot, ylimalkaisesti kerrottu mitä yritys tekee ja saattaapa löytyä joku kuvakin tuotteesta. Kuitenkin sieltä puuttuvat esim. tarkemmat detaljit tuotteista ja hinnoista, tarkat yhteystiedot, referenssit, toimitusajat ja -ehdot ym., eli sivuilta ei oikeasti selviä juuri mitään. En tiiä tajuatteko yhtään mitä ajan takaa, tämän paremmin ei tähän aikaan yöstä onnistu.. No, hyvä yritys! :)
 
"joops"
Aluksi ajattelin, että no jaa taas näitä...mutta hei, aloin lukemaan ja täytyy tutustua virkeenä paremmin. Odotan kolmatta, olen lasten sairaanhoitaja, mut silti oli kiva lueskella noita.
 
hmmm.
ehkä omalla kokemuksella kaipaisin vielä jotain pientä esim. ennenaikaisen synnytyksen merkeistä tms. ja joistain muista mahdollisista komplikaatioista.. ei ne kivoja ole lukea mutta totuus on kumminkin se, että kaikenlaista tapahtuu.

Ja myönnän: en lukenut kaikkia tekstejä täysin, joten jos noista asioista jo on jonkun otsikon alla niin pahoitteluni.
 
Yleis ilme oli aika vanhahtava eli jos sattumalta tulisin sivuille niin jäisi sisältö lukematta pelkästään yleis ilmeen takia.
Toinen asia oli että lapsen/vauvan kehitysvaiheet puuttui kokonaan, joka kuitenkin on raskausajan ja synnytys vaiheiden jälkeen varmaan tärkein asia.
 

Yhteistyössä