Uskoin taas palstan soijahömppään

tee tomaattinen "jauhelihakastike"

paljon sipulia,tomaattisosetta,oreganoa,mustapippuria,basilikaa,suolaa ja sitten suikale juurespussi ja ne soijarouheet ja vettä.kaikki yhtä aikaa kattilaan ja keität vähintään puoli tuntia
 
Mä käytän paljonkin tota soijarouhetta. laitan sitä laatikkoruokiin ja patoihin. Ruskeaankastikkeeseen kaadan pussista rouhetta sekaan. Lisäksi paistettua sipulia ja mausteita. Mä laitan lisäksi kasvisliemikuution. :p Ja usein vieraat eivät ole edes tajunneet syövänsä täysin lihatonta ruokaa!! Ja hyvää on kuulemma.
 
Totta kai se on pahaa jos pilaat sen soijan lihaliemellä tai jauhelihalla.
Itse tein tänään paistettuja soijasuikaleita. Esikeitin ne kasvisliemessä. Kierittelin korppujauhossa jonka maustoin tandor masalalla sekä piripirillä. Ja lopuksi lorautin sekaan makeaa chilikastiketta. Hyvää oli, myös lasten mielestä.
 
Itse käytän soijarouheeseen kasvislientä. Ja maustan reilummalla kädellä kuin liharuoat. Käytän maustamiseen myös soijakastiketta, se antaa lisämakua myös. Samoin seesamöljy.
 

Yhteistyössä