uskallatteko pitää vauvoillanne H&M:n vaatteita jotka valmistettu kiinassa?

  • Viestiketjun aloittaja miina
  • Ensimmäinen viesti
miina
ostin lapsilleni kaksi bodya ja huomasin että ne on tehty kiinassa ja alko vähän pelottamaan, kun just joku aika sitten uutisissa sanottiin et ovat ottaneet ison erän pois markkinoilta jotka valmitettu kiinassa oliko niissä nyt jotain syöpää aiheuttavaa vai mitenkähän se nyt oli...
 
miina
niissä oli yli 1000 kertasesti formadehyli vai mitä lie ainetta joka aiheuttaa herkästi syttyvyyttä ja syöpää ja uutisissa näytettiin, kun pikku pojan yöpaita oli syttyny tuleen ilman mitään syytä, sairaalasta näytettiin sitä kuvaa.
 
Oliko uutisessa, että missä noita vaatteita myydään? Mainittiinko nimenomaan H&M? Nimittäin melkein kaikki maailman vaatteet tehdään Kiinassa, eihän se sitä tarkoita, että KAIKISSA olisi myrkkyä? Kait H&M on vetänyt mahdolliset myrkkyvaatteet pois? Tai kait siitä olisi tiedotettu kuluttajia?

Meilläkin on pari H&M:n bodya... Apua.
 
vieras
En tiedä. Vauvoilla pidin pääasiassa äitiyspakkauksen vaatteita, ja jotain lindexin.
ja henkkamaukassa ei ole tullut käytyä pitkiin aikoihin, ei meillä ole sieltä mitään.
 
Ei jaksa kirjautua
Miksi täällä leimataan henkkamaukkaa???

Siellä ne on kiinassa ommeltu lindexit, seppälät, anttilat ja kappahlitkin... myös kalliimpien merkkituotteiden vaatteet, mm. gore tex... tutan vaatteita saa ostaa silkkikujalta pekingistä, joten niitäkin ommellaan kiinassa. ja marimekon kankaita myydään siellä kans pimeästi, joten nekin valmistetaan ne aidot siellä.
 

Yhteistyössä