Uskallanko...

  • Viestiketjun aloittaja Surupusero
  • Ensimmäinen viesti
Surupusero
Kirjoittelin tänne aiemmin kun sain toimen ja kuopus on sen alkaessa vasta 9kk enkä tiennyt otanko sitä vastaan vai en, isä siis kyllä jäisi lasten kanssa kotiin, tosin hän on epävarma pärjäämisestään, vaikkakin on osallistuva isä ja on ollut ennenkin yksin lasten kanssa, tosin lyhyitä aikoja.

Nyt mietin, että uskaltaisinko tehdä niin, että vastaanotan toimen ja anon heti hoitovapaalle jäämistä. Tällöin olisin töissä vaan sen 2kk mikä on aika, jota ennen työnantajalta pitää hoitovapaalle jääntiä anoa. Vaarana on se, että toimessa on 4kk koeaika, joten työnantajahan voi keksiä jonkun syyn erottaa minut koeaikana, vaikka taustalla oikeasti olisikin tuo vapaan anominen.

Liitosta olivat sitä mieltä, ettei kuntatyönantaja erottaisi vaan homma voisi hyvinkin onnistua... Onko kokemuksia/mielipiteitä?
 
Ap,
Niin, tuota minäkin olen miettinyt, että nyt kun olen kahden vaiheilla niin jos sitten irtisanovat ni voi voi... Mutta sitten toisaalta se sulkisi portit ko työnantajalle, eli kunnalle varmaankin loppuiäksi..

Onko kellään kokemusta koeaikana iritsanomisesta? Mikä sanottiin syyksi?
 

Yhteistyössä