USA: Venäjä valmistautuu Ukrainan valtaamiseen – Kiova kaatuisi 48 tunnissa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Kannattaa kattao Yleltä elokuva Dick Cheneystä. Täällä kun kanantetaan rebuja niin paljon, niin pistää miettimään.
Katsoin muuten tämän. Ihan hyvä. Ylipäätään on aika uskomatonta, miten helposti on todistettavissa tiettyjen republikaanipiirien totaalinen häikäilemättömyys. Ja että ihmiset saadaan sen taakse.

Mutta kun suurin osa ihmisistä ei ikinä tiedosta vaan jollain mielikuvilla mennään. Käytännössä republikaani-puolue ajaa superrikkaiden ja rikkaiden etua, mutta kerää paljon ääniä ns. tavalliselta kansalta. Asia on aina ollut noin, mutta vasta 2000-luvulla räjähtänyt käsiin. Tuolloin puolue muodostunut suorastaan täysin piitaamattomaksi keinoista.

Toki onhan heillä likaisia settejä takavuodilta, kuten Watergate, mutta 2000-luku on ollut oma luku sinällään. Bush oli pelkkä marionetti, kun Cheney pyöritti kuviota suurten energiayhtiöiden eduksi.

Tälläki palstalla näkyy se, että ihan sama mitä isot linjat on, kunhan jonkun ideologia sopii yhteen jossain yksittäisessä, melko turhassa asiassa. Oli se sitten homoavioliittojen, abortin etc. vastustus.
 
vierailija
"Vilja. Venäjä on maailman suurin vehnän viejä. Pakotteiden mahdollinen vaikutus venäläisen vehnän kauppaan voisi häiritä kyseisen viljan markkinoita ja nostaa merkittävästi sen hintaa. Vehnän markkinahinta kohosi perjantain yli kolmella prosentilla."

Talouspakotteet Venäjää vastaan nostaisivat ruoan hintaa ja saattaisi aiheuttaa jopa nälänhätää.
Tämä on uutta tietoa.
 

Yhteistyössä