USA:n presidenttiehdokas D. Trump jakoi härskin päivityksen – näin ex-presidentti hyökkää nyt Harrisia vastaa seksistisin heitoin.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
YHDYSVALTAIN presidentiksi jälleen pyrkivä Donald Trump iskee demokraattien ehdokasta, varapresidentti Kamala Harrisia vastaan nyt seksistisin heitoin ja henkilökohtaisuuksiin menemällä.

Muun muassa Reuters uutisoi keskiviikkona Trumpin jakaneen omalla sosiaalisen median alustallaan toisen käyttäjän julkaiseman kuvan Harrisista ja Trumpin vuoden 2016 vastaehdokkaasta Hillary Clintonista.

Kuvan saatetekstinä luki: ”Hassua, kuinka suihinotot vaikuttivat heidän molempien uriin eri tavalla”.

Trump on kuitenkin toistuvasti vihjaillut Harrisin edenneen urallaan suhteensa takia. Trump on esimerkiksi jakanut parodiavideon, jossa laulaja väittää Harrisin viettäneen elämänsä ”polvillaan”.


Seksistisistä solvauksista on saanut osansa myös Harrisin varapresidenttiehdokas Tim Walz, joka palveli kansalliskaartissa 24 vuotta. Trump hiljattain kutsui kansalliskaartilaisten edessä Walzia ”tamponi Wim Walziksi”.

IS
 
vierailija
Alkup ketju poistettiin, kun laitoin liian suorasukaisen otsikon Trumpista.

Viesti #3 tässä

Yhdysvalloissa valamiehistö on todennut maan entisen presidentin Donald Trumpin syyllistyneen seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuonna 1996.
 
vierailija
#3 jäi haaviin, tässä #4 ja viimeinen siitä

Maailmassa on kaksi ääretöntä, avaruus ja ihmisen typeryys.
Trump on elävä todiste jälkimmäisestä.
Vastaa viestiinHyvin sanottu (26)
 
vierailija
#3 hieman muokattuna

Yhdysvalloissa valamiehistö on todennut maan entisen presidentin Donald Trumpin syyllistyneen se, ksu. aaliseen hy. väksi. käyttöön vuonna 1996.
 
vierailija
Palstape(r)sun mielestä tällaisessa viestinnässä ei ole mitään vikaa, hän suorastaan palvoo idoliaan ja mitä huonoimmin käyttäytyy, sen parempi.

Hän jopa opettaa lapsensa käyttäytymään samoin.
 
vierailija
Palstape(r)sun mielestä tällaisessa viestinnässä ei ole mitään vikaa, hän suorastaan palvoo idoliaan ja mitä huonoimmin käyttäytyy, sen parempi.

Hän jopa opettaa lapsensa käyttäytymään samoin.
Kyseinen nimimerkki on kertonut olevansa rauhallinen viilipytty.
Enempää en hänestä tiedä, mutta hän tuntuu tietävän minusta kaiken.
Ainakin hän olettaa minun lukevan jokaisen viestinsä alusta loppuun.
Jossain ip-lehden kommentissa joku arveli Trumpin jo luovuttaneen eikä enää välitä mitä tulee sanoneeksi. Jännä seurata mitä törkyä vanhasta miehestä vielä irtoaa koko maailman kuultavaksi ja luettavaksi.
Selasin tuoreinta Pirkka-lehteä, ja luin jutun Kari Hotakaisen uusimmasta kirjasta. Hän oli saanut idean kirjaan uutisotsikosta: Huonokuntoinen nainen hävisi - löytyi hyväkuntoisena. Tuleva uutisotsikko ehkä on: Huonotapainen Trump hävisi - pesi suunsa måntysaippualla.
 

Yhteistyössä