tykkäkö lapsi nakuilla

meillä 2v8kk tyttö nakuilis varmaan aina jos sais! olen yrittänyt kuitenki et pitäs ees pikkarit, mut aina ei nekään pysy jalassa! lämpimällä ilmalla mielestäni ok! eipähän ole niin tukalaa helteellä! :whistle:
 
Meillä poika2v6kk ja olisi aina alasti jos mahdollista! Joskus saa kotona olla ennen pesua ja pesun jälkeen ja ite on keksiny ku menee ite potalle kakalle nii pitää olla alasti ettei vaan paita mee kakkaan! =)
 
Meillä käytännössä koko ajan lapset lähes nakuina, kun ollaan kotona tai mummulassa, pikkuhousut jalassa kuitenkin suurimman osan aikaa, ihan ettei mene roskia/hiekkaa pyllyyn.. kai nekin tulis sieltä poiski, vaik olis ihan alasti. =) =) =) Olis itekki kivaa jos ei olis niin naapureita puskien takana... ;)
 
Meidän poika (2v10kk) haluaa aina nakuilla. Lähtisi vaikka kauppaan pelkillä kalsareilla jos antaisin :LOL: Antaa nakuilla jos kerran haluaa, kyllä se jossain vaiheessa ohi menee. Ruokaillessa vaadin kalsarit jalkaan ja tietysti jos lähdemme jonnekin muualle kuin omalle pihalle, täytyy vaatteet pukea päälle.
 
Miulla eri-ikäisiä lapsia vanhin jo 13v ja nuorin 2.7v. Isommat nakuilivat n. 5-vuotiaaksi asti kunnes alkoivat piää vaatetta päällä myös kotona. Nyt näyttää sitläe t pienin menee samaa rataa ei rihman kiertämää kotosalla, mökillä taikka mummolassa niin eikä liioin uimarannalla. Mut säästyypä pyykissä :D (Ja olisiin itekkki jos ei noita naapuripahalaisa olis)
 

Yhteistyössä