Tyhjennysvuoto kahdesti tulematta!

Tyhjennysvuoto kahdesti tulematta!

Syön yasmin merkkisiä pillereitä. Edellisen liuskan söin kaikki ajallaan, sitä edellisessä muutama myöhässä(ei peräkkäin) mutta kaikki tuli kuitenkin otettua. Seksiä harrastin tämän huolimattomasti otetun liuskan aikana. Tyhjennysvuoto on jäänyt nyt kahdesti tulematta. Raskaustestin tein apteekin testillä pari pv sitten ja oli nega.

Tämän lisäksi pissini haisee tosi omituiselle, pissitulehdukseen en usko koska sen tunnistan hajusta+näöstä. Pissi on aika vaaleaa, tavallisen näköistä. En ole syönyt/juonut mitään erilaista, enkä käyttänyt lääkkeitä tai vitamiineja.

Voiko nämä kaksi asiaa liittyä toisiinsa? Joku muu tulehdus kuin pissitulehdus? Tai joku sairaus josta tämä voisi johtua?
 
Mulla jäi joskus pillereitä syödessä tyhjennysvuoto tulematta, kun voimakkaan stressin takia laihduin monta kiloa lyhyessä ajassa. Kuukautiset palasivat, kun pääsin takaisin normaalipainon puolelle. Ehtivät olla kolme kiertoa putkeen poissa.

Eli luultavasti ne eivät nyt tule, koska asia stressaa sinua niin kovasti. Tuskin mistään tulehduksesta on kyse, ennemminkin tulehdukseen viittaisi ylimääräiset vuodot kesken kierron jne.
Toivottavasti tilanteesi selviää pian :) Tsemppiä!
 

Yhteistyössä