tuulimunan kohdanneet.

itselläni keväällä tuulimuna ja muistan pahoinvoinnin sekä ärtymyksen + himot.

nyt taas raskaana ja taas on outo olo raskauden suhteen..
samat miedot oireet paitsi että repäisykipuja sekä tissit arat ja nännit tummat.

näitä minulla ei ollut kevään tuulimunassa..

mietin stressaanko nyt liikaa vai onko tuulimunassa repäisykipuja,rinnat kipeenä ja tummumista?


eli tahdon kokemuksia tuulimunasta.
 
Googlettamalla löytyy varmaan tietoa paljonkin, mutta eikös siitä ole sanottu, että se on juuri sellainen raskaus joka "antaa olettaa, mutta ei oleta antaa". Ennen ultraa kuitenkaan tuskin kukaan voi arvioida onko kyseessä tuulimuna vai ei. Tuulimunassa on varmasti yhtä paljon oireita, kuin normaalissa raskaudessakin.

Perhesuunnittelun kotisivut
 
Samaa mieltä edellisen kanssa, ei sitä oikein ennen ultraa voi tietää, ellei ala itsekseen vuotaa pois. Suosittelen oman mielenrauhan vuoksi menemään varhaisraskauden ultraan, itsellä kun meni viikolle 12 tuulimuna muinoin ja keskenmeno oli aikas raju, kun alkoi. Toki kaikenlaista voi tapahtua ns. oikeassakin raskaudessa, mutta ainakin mua helpotti tässä nyt lopuillaan olevassa raskaudessa käydä siellä n. 7 viikolla ultrassa ja tietää, että tuulimuna se ei ainakaan ole..

Tsemppiä sulle, todennäkösyydet on sun puolella kuitenkin, ja jos on uusi tuulimuna, niin parempi tietää ajoissa!
 
Mul oli tuulimunassa kaikista voimakkaimmat raskausoireet ja viimeisessä raskaudessa (jota edellinen oli just tää tuulimunaraskaus) muistan kuinka pelon sekaisin tuntein menin ultraan kun taas oli ollut ihan reipastakin vuotoa kuin myös tuulimunassa ja miten mielettömän ihana tunne oli kuin lääkäri totes että näkyy alkio ja vahva syke:)Zemppiä!
 

Yhteistyössä